Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Moto DROID Turbo Android 5.0 Lollipop -uppdatering förestående

Motorola DROID Turbo tillkännagavs och släpptes redan i oktober, kort efter att Google debuterade nästa version av Android. Googles nya Android 5.0 Lollipop -uppdatering går fortfarande sakta men säkert till fler enheter, och det inkluderar en rad smartphones från Motorola. De var bland de första tillverkarna som drev ut en uppdatering till enheter, för Moto X Pure Edition och nya Moto G, och nu hör vi att Turbo kan vara nästa.

Android L tillkännagavs först som Android 4.4 KitKats efterträdare redan i juni under företagets årliga Google I/O -utvecklingsevenemang. Sedan i oktober presenterade Google officiellt hela Android 5.0 Lollipop -uppdateringen tillsammans med Nexus 6, Nexus 9 -surfplattan och en ny Nexus Player för TV: n. Strax efter meddelade Motorola några meddelanden, och de var också bland de första som uppdaterade smartphones.

Läs: Android 5.0 vs Android 4.4 KitKat: Vad är nytt i Lollipop

För närvarande kör den nya Motorola DROID Turbo en nästan lagerversion av Android 4.4.4 KitKat och har redan sett några uppdateringar från Verizon, men en annan kommer snart som mycket väl kan vara DROID Turbo Android 5.0 Lollipop -uppdateringen. Här är vad vi vet hittills.

Droid Turbo -kameran kan ta fantastiska bilder, men den är inte alltid pålitlig.

Redan i december dök rapporter och rykten om att en ny programuppdatering var i den sista testfasen för DROID Turbo, och många antog att detta skulle vara Android 5.0 Lollipop. Den kom dock några dagar senare och var bara en buggfixande uppdatering och levererade några nya funktioner. Android 5.0 Lollipop saknades i aktion.

Snabbspolning fram till den här veckan och ytterligare en DROID Turbo -uppdatering testas på Motorola -forum som många känner till som Motorola Feedback Network. De använder detta för att driva programuppdateringar före huvudversionen för att välja användare för att helt testa en uppdatering innan de levereras till allmänheten. Sedan följer en uppdatering för alla ägare inom några dagar om testet går som planerat.

Idag fick Droid-Life besked om att Motorola Feedback Network är redo att börja testa en “ny programvaruversion” för DROID Turbo och ber frivilliga att testa det innan de släpps för allmänheten. Nu kan detta bara vara en buggfixande uppdatering, särskilt med tanke på att Moto X inte har sett Android 5.0.1 Lollipop från bärvarianter i USA.

Läs: Motorola Android 5.0 Lollipop Uppdateringsdetaljer dyker upp

Turbo -uppdateringen i december levererade några korrigeringar, VoLTE, HD -röstsamtal och några andra saker, så nästa logiska uppdatering är Android 5.0 Lollipop. Med detta sagt kan de också ha några buggar att squasha och några saker att åtgärda innan du trycker ut Android 5.0 Lollipop vid ett senare tillfälle. Innan blötläggningstestet för feedbackmedlemmar faktiskt börjar rulla ut kan vi inte säga säkert.

När Android 4.4 KitKat tillkännagavs var Verizon den första operatören som uppdaterade en enhet till Googles senaste version, och det var för sin nya Moto X. Detta var ett överraskande drag eftersom Verizon vanligtvis är en av de sista bärarna till uppdateringar, men det är ett starkt partnerskap med Motorola har betalat sig för ägarna.

Det finns en enda högtalare på framsidan av Droid Turbo, men det är tillräckligt kraftfullt.

För närvarande är det oklart om Motorola DROID Turbo “ny mjukvaruversion” som ska börja testas av användare på Motorola -forumen är Android 5.0 Lollipop, men med e -postmeddelanden som går ut bör väntan bara vara några timmar eller några få högst dagar. Vi har hört många klagomål om att VoLTE -uppdateringen i december orsakar problem, så det kan också bara vara en buggfixande uppdatering.

Vi uppmanar ägarna att inte få upp sina förhoppningar ännu, men håll utkik, för i det ögonblick som vi vet mer information kommer vi säkert att uppdatera. DROID Turbo är Verizons flaggskepp Motorola -enhet, och en skulle säkert vilja uppdatera till Android 5.0 Lollipop först.