Möt de fyra startarna i UpRamp’s Fiterator Accelerator Cohort

Möt de fyra startarna i UpRamp’s Fiterator Accelerator Cohort

Att hålla koll på Colorado -ekosystemet för uppstart har blivit en nödvändighet för alla som anser sig vara en entreprenörsbuffert. Mellan laglig cannabis och stödjande entreprenörer är det bara en tidsfråga innan vi börjar kalla Mile High City ungefär som Silicon Mountain. Och om du inte tror oss, ta bara en kortfattad blick på några av de spirande startacceleratorerna i hela staten.

För en, UpRamp’s Fiterator accelerator har just meddelat att det är den andra kohorten av startups, och den är fylld med innovativa idéer inom lukrativa branscher. Från cybersäkerhet till sakernas internet, dessa startups kan sätta denna accelerator på kartan. När allt kommer omkring har deras första kohort, Fiterator Uno, levererat 20 erbjudanden sedan examen. Inte så pjåkigt!

Om du är intresserad av att lära dig mer om nystartade företag som snart kommer att kunna kalla sig alumner för denna accelerator, ta en titt på listan nedan:

King & Union är inte bara en annan säkerhetslösning. Deras Avalon -plattform etablerar ett ekosystem för hotinformation som består av en gemensam virtuell plattform för gemensamma åtgärder. Det gör det möjligt för kollektiva cyberhotsteam att skilja signalerna från bullret och automatisera manuella analysprocesser. Det ger insikter, bryter ner organisatoriska silor som händer naturligt i stora företag och skapar snabba lösningar för att åtgärda hot.

Bansen Labs förbättrar livskvaliteten för personer med funktionsnedsättning genom att skapa teknik som främjar inkludering, tillgång och sociala möjligheter. Deras första produkt, Xogo, kan ha en enorm inverkan på tillgängligheten i anslutningens ekosystem. Xogo utjämnar spelplanen för personer med funktionsnedsättning genom att göra det möjligt för de hjälpmedel som de tycker bäst om att arbeta med nästan vilken annan teknik som helst, inklusive kabelboxar, videospel, smarta hemapparater och mer.

Där vissa mjukvaruerbjudanden är inriktade på hur kunderna konsumerar sin teknik och andra fokuserar på hur man håller ett register över kunden, lägger DeviceBits till ett artificiellt intelligenslager till upplevelsen som ligger långt bortom hypotet av chatbots. Medan deras plattform stöder det, har deras SupportPredict-lösning information om en ständigt växande bank med frågor från kunder och agenter med spårade resor som leder till en lyckad eller misslyckad interaktion. De tar den informationen, i kombination med en upplevelse för alla kanaler, och låter kunderna hjälpa sig själva eller vägleda agenter på ett sätt som faktiskt löser deras problem.

Innehållsleverantörer är pressade för att ge den bästa upplevelsen, och det blir ännu svårare under högsta visningstid. Kommer du ihåg när strömmen kraschade i fjärde kvartalet i Super Bowl LI? Teltoo kan åtgärda sådana problem genom att minska bandbreddsanvändningen med upp till 83 procent. Operatörer, programföretag och OTT har kontroll över situationen och tittare är aldrig skyldiga att installera någonting.

Relaterade Artiklar

Back to top button