Möt de 13 olika startups i Tampa Bay Wave’s Accelerator Cohort

Möt de 13 olika startups i Tampa Bay Wave’s Accelerator Cohort

Mångfald i ett start-ekosystem är alltid bra för företagen. Förutom att ge ett visst startekosystem ett flöde av unika idéer, stöder det också samhället på ett sätt som ger mer aktivitet över hela linjen. Lyckligtvis gör en Tampa Bay-baserad startaccelerator att mångfald prioriteras med sin senaste kohort.

Tampa Bay Wave är en ideell organisation som är dedikerad till att stödja och växa Tampa Bay startups till fullvärdiga teknikföretag. Deras senaste kohort består av 13 nystartade företag, varav många grundas och leds av kvinnor, minoriteter och veterangrundare. Och de är ganska glada över det.

“Tampa Bay Wave är glad att välkomna vår senaste Accelerator Build-kohort till vårt Tampa Tech-ekosystem”, säger Linda Olson, grundare och president för Tampa Bay Wave, i ett pressmeddelande. ”Wave har åtagit sig att tillhandahålla alla tillgängliga resurser för att lansera dessa lovande teknikföretag till skalbara, framgångsrika satsningar. Vi ser fram emot att driva på dessa nystartade företag med stöd av vår senaste fondutveckling, vilket ytterligare hjälper till att stänga det kritiska kapitalklyftan i ett tidigt skede i vårt spirande tekniska samfund.

Efter bara fyra år har Tampa Bay Wave stöttat 180 företag som en accelerator, vilket växer Tampa Bay-scenen i en exponentiell takt. Om du vill lära dig mer om de företag som är involverade i deras senaste kohort, ta en titt på dem nedan:

180byTwo är branschledande inom globala publiklösningar: utnyttjar multikällor offline, online, mobil, plats, signal, närhet och olika andra datapunkter över branschvertikaler som är utformade för att hjälpa marknadsförare och plattformar att mer effektivt och effektivt rikta konton, proffs och konsumenter kanaler och enheter.

Ankare

Som Uber of Boats kan Anchor hämta dig från vilken brygga som helst och släppa av dig med lätthet. Registrera dig bara för att bli en Anchor Passenger genom att ladda ner gratisappen från App Store, välj vilken typ av båt du vill ta, välj en förare, så kan du och din grupp vänner sätta segel till din destination.

Course Align gör det möjligt för universitet att skapa datadriven läroplan som anpassar kurserna till relevanta jobbfärdigheter. Genom att tillhandahålla meningsfull information till lärare på ett heltäckande sätt hoppas de kunna stänga kompetensgapet i utbildningsvärlden idag.

Data & Sons

Data & Sons främjar ny kunskapsutveckling genom att göra data mer värdefulla och lättare att utbyta. Deras onlinemarknad för att köpa, sälja och dela data gör utbyte av data enkelt och säkert.

Inzata

Inzata samlar många års erfarenhet för att skapa analysprodukter som är snabba och strukturerade. Massmängder data kan bearbetas med liten tid, liten kostnad, samtidigt som man skapar enkla och interaktiva datavisualiseringar.

Orchrd

Orchrd är ett Tampa Bay-baserat edtech-företag med två anmärkningsvärda produkter. Den första, Class, är en kraftfull analysplattform för lärare. Den andra, NoteBear, är en samarbetsplattform för studenter att köpa och sälja sedlar och handledning.

PreferHired-onlineplattformen är aktiverad av människor, drivs av teknik och tillgänglig för alla. Det är där världen kan gå att anställa, hänvisa en vän och hitta ett jobb.

Records Rescue

Record Rescue ger en enda kontaktpunkt för hämtning av medicinska journaler och fokuserar på små till medelstora klagomålsföretag. Deras säkra molnbaserade plattform gör beställningen enklare än någonsin.

Rx Live är en concierge-telehälsotjänst som ansluter patienter och expertapotekare på ett säkert, privat och personligt sätt.

Enkel visning

SimpleShowing är en pålitlig plattform som är inriktad på smarta köpare och säljare. Med expert, licensierade agenter, ett dedikerat kundserviceteam, toppmodern teknik och en snabbt växande kundlista förändrar SimpleShowing sättet köpare och säljare använder fastighetstjänster.

Helt enkelt pålitlig

SimplyReliable har byggt två kvalitetsprodukter för anpassade installatörer. SmartOffice, den första produkten, är den enda molnbaserade programhanteringsprogramvaran som utvecklats för den anpassade integratorn, av anpassade integratorer. Och Design Machine, den andra produkten, använder en patenterad process för att enkelt skapa fantastiska ritningar och dokumentation.

Verapy

Verapy-plattformen är en spelväxlare för att skapa fullständig flexibilitet i rehabiliteringsprocessen för terapeuten. Deras programvara säkerställer fullt engagemang mellan patienter och terapeuter under hela terapicykeln.

Wabi visar

Wabi Social är den banbrytande nya dejtingsappen som skär genom byråkratin för att hitta bättre matchningar för en rolig, säker och kvalitetsanslutning som är flexibel med ditt schema.

Läs mer om Tampa Bay-startekosystemet på TechCo

Relaterade Artiklar

Back to top button