Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Mophie Juice Pack Reserve Review: Tunt batteri till iPhone 6s

Mophie Juice Pack Reserve är ett fantastiskt iPhone 6s batterifodral som ger precis rätt mängd extra batterilivslängd för att få kraftanvändare genom en hektisk dag med samtal och användning utan att lägga till mycket bulk.

Mophie Juice Pack Reserve är det tunnaste iPhone-fodralet som Mophie säljer och efter att ha använt det i några veckor löser det ett av våra största klagomål om iPhone 6s – batteriets livslängd.

Om din iPhone 6s inte håller hela dagen är Mophie Juice Pack Reserve ett viktigt tillbehör. Detta tunna och lätta iPhone 6s batterifodral ger den perfekta blandningen av skydd, extra batteritid och pris.

Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodral är det perfekta iPhone 6s tillbehöret för kraftanvändare.

Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodral är det perfekta iPhone 6s tillbehöret för kraftanvändare.

Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodral är 59,95 dollar och finns i fem färger. Detta fodral fungerar också med iPhone 6.

GBM-Editors-Choice-Award-150x100För priset, skyddet och lösningen av ett vanligt iPhone 6s-problem med stil, tjänar Mophie Juice Pack Reserve en Gotta Be Mobile Editor’s Choice Award.

Mophie packar ett 1840 mAh-batteri i det här tunna iPhone 6s batterifodralet som kan ge drygt 60% av den extra batteritiden. Det motsvarar ungefär sex extra timmar med att använda Internet, åtta timmars samtal i telefon eller sex extra timmar med videouppspelning.

Mophie Juice Pack Reserve är ett tunt iPhone 6s batterifodral.

Mophie Juice Pack Reserve är ett tunt iPhone 6s batterifodral.

På en hektisk dag rostas iPhone 6s-batteriet före klockan 20, även med lågeffektläge och smart batterianvändning. Telefonsamtal och arbete tar helt enkelt avgiften på batteriet.

Det är där Mophie Juice Pack Reserve kommer in. Det här är det första alternativet för Mophie iPhone 6s batterifodral. Även om våra tester visade att iPhone 6s passade in i de flesta iPhone 6 Mophie-fodral, passade det perfekt och företaget marknadsförde inte dessa för att arbeta med iPhone 6s.

Det är lätt att skjuta på och av batteriet från Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s, men du kan låta det vara på hela tiden.

Det är lätt att skjuta på och av batteriet från Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s, men du kan låta det vara på hela tiden.

Det nya Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodralet är enkelt att ta på och ta bort, men tack vare den senaste laddningstekniken behöver du inte ta bort det för mycket.

När du är ansluten kan du ladda, synkronisera med en dator och ansluta din iPhone till ditt bilunderhållningssystem med Micro USB-porten. Detta låter dig inte bara ladda med mer lättillgängliga sladdar, det betyder också att du inte behöver ha en av varje kabel med dig eller i din bil.

Ladda och synkronisera med Micro USB.

Ladda och synkronisera med Micro USB.

Jag älskar designen av Mophie Juice Pack Reserve för iPhone 6s. kanterna på skärmen är nästan jämna med fodralet på sidorna, men det finns en läpp på toppen och botten som håller skärmen från ytor när den placeras med framsidan nedåt.

Väskan passar som en handske och portar skjuter högtalaren mot dig istället för ner. De flesta hörlurar fungerar utan adapterkabel och Micro USB-laddningsporten betyder att alla kablar passar.

Mophie växlar upp saker på baksidan av fodralet och väljer en tryckknapp för att slå på och av laddningen istället för att slå på äldre modeller. Det här är enkelt att använda och svarar på kommandon för att ladda och sluta ladda med första tryckningen.

Det finns en liten läpp i över- och underkant som ökar skyddet medan sidorna nästan är jämna.

Det finns en liten läpp på över- och underkant som ökar skyddet medan sidorna nästan är jämna.

Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodral gör iPhone nästan dubbelt så tjock, men det är inte mycket tjockare än ett genomsnittligt skyddsfodral som inte innehåller ett batteri.

Det finns ett inbyggt skydd med gummikuddar som skyddar iPhone 6s från droppar, men detta är inte lika skyddande som Mophie Juice Pack Plus som använder en tjockare design med mer skydd och ett större batteri.

Shoppare kan köpa Mophie Juice Pack Reserve iPhone 6s batterifodral från Mophie eller i många mobiltelefonbutiker och återförsäljare. Paketet innehåller en Micro USB-kabel för laddning och synkronisering.

Bästa iPhone 6s fodral, skal & skal

Speck CandyShell Clear iPhone 6s skal

Speck CandyShell Clear iPhone 6s skal

Speck CandyShell Clear är det första klara iPhone 6s-fodralet från Speck och det första klara fodralet från företaget totalt sett. Detta formanpassade, minimalistiska iPhone 6s-skal ger ett anständigt skydd med ett militärt falltest 810G-betyg.

Speck försäkrar oss om att det klara fallet inte gulnar vid användning som många billiga klara fallalternativ. Den klara finishen är perfekt för att visa upp ditt iPhone 6s färgval samtidigt som du skyddar det.

Knappar rör sig perfekt och är lätta att hitta genom beröring och det finns en upphöjd frontram för att hålla skärmen på iPhone 6s från hårda ytor.

34,95 dollar på Speck