Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Monster, Dr Dre & Interscope Records introducerar hörlurar

Visa täckning sponsrad av SOM OSS

Monsters grundare, Noel Lee, var på sin Segway denna gång på CES och introducerade några nya produkter. Mr Lee var på sin utbildning kick igen och bad om pressens hjälp att utbilda konsumenter om varför vissa HDMI-kablar kostar $125 medan andra kostar $25.Varför är denna utbildning nödvändig? Tja, det kan ha något att göra med det faktum att Monster tillkännager en helt ny medlem av sin hastighetsklassade kabellinje: Ultimate High Speed ​​M1000HD HDMI-kabeln. Ultimate High Speed-kablarna är klassade för hastigheter över 14,93 Gbps, men som vi beskrev tidigare är prestandabetyget överdrivet för de vanligaste korta kabeldragen.
Dagens stora tillkännagivande var dock introduktionen av en ny uppsättning hörlurar, märkta av ingen mindre än den legendariske hiphopartisten och producenten Dr. Dre. Tillsammans med en mångårig vän och ordförande för Interscope Records, Jimmy Iovine, introducerade Dre sina nya hörlurar som heter: beats.

Dr. Dre uppträdde i en träningsoverall i velour och passade inte riktigt in i Monster-publiken, men hans rykte som perfektionist är förmodligen det som drev utvecklingen av beats-hörlurarna.

Beats av Dr Dre kommer att finnas tillgängliga från och med maj/juni i år med en prislapp på $399,95. Beats-hörlurarna levereras med en iPhone-kompatibel kontakt.