Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Mobilbakgrund: var man laddar ner och hur man enkelt använder det

En mobil bakgrundsbild är möjligheten att få din enhet att se ut precis som dig. Men många hittar dem inte lätt, eller är till och med rädda för att sätta virus på sina mobiltelefoner. Andra människor kan inte hitta HD-bakgrundsbilder. Så i den här artikeln kommer vi att se var du kan ladda ner de bästa bakgrundsbilderna och hur du använder dem.

I den här artikeln hittar du:

Bästa webbplatser för mobil bakgrundsbild

Det finns flera webbplatser som kan hjälpa dig att hitta bakgrundsbilder till din mobiltelefon. I dem kan du hitta filter och verktyg som kategoriserar fotot i motiv eller storlekar för olika mobiltelefoner. Det bästa är att det mesta är gratis.

Variationen omfattar tapeter av katter, hundar, tecknade serier som The Simpsons, eller anime och hjältesaker. Du kan hitta Marvel- och DC-bilder, lagsköldar och olika alternativ från spelvärlden. Utan tvekan allt du kan tänka dig.

zedge hjälper dig att hitta mobil bakgrundsbild

De bästa sajterna du kan kolla in är Zedge, MobilesWall och Mob.org, för att besöka var och en av dem klickar du bara på namnet. Öppna dem nu på din mobiltelefon så att du kan ladda ner dem och lägga upp dem på skärmen. Men webbplatser är inte bara de enda alternativen, appar kan också vara mycket användbara. Låt oss se den bästa tapetappen du kan hitta.

Den bästa tapetappen

Appar är bra för de människor som inte gillar att alltid ha samma tapeter. Så du kan alltid ha en applikation redo, som alltid visar de bästa alternativen för dig. Tapetappar erbjuder olika alternativ från HD till några animerade.

Och den bästa appen av det är en som också är ett socialt nätverk, Pinterest. Den erbjuder fotodelning som hjälper användare att få referenser och idéer om vilken tapet som ska läggas.

pinterest är bra för dig att hitta bakgrundsbilder

För att ladda ner det, välj ditt operativsystemalternativ och klicka på det (Android / iOS). Efter nedladdningen måste du logga in på den, detta kan vara möjligt med ditt Facebook- eller Google-konto. Ange mobilbakgrund eller mobilbakgrund när du går in i appen. Efter det hittar du flera alternativ bara välj.

Bildbanker

Det sista alternativet för att hitta de bästa bakgrundsbilderna är själva Google Bilder. Det är en fantastisk bildbank som kan hjälpa dig att filtrera och hitta de bästa tapetalternativen. Du kan använda fliken Google Verktyg och gå på licenser Creative Commons, med dessa bilder hittar du de bästa alternativen utan några upphovsrättsliga problem.

Nu när vi har sett flera alternativ för att hitta bakgrundsbilder, låt oss se hur du kan få dem på din telefon.

Hur ställer jag in mobilbakgrund?

Låt oss nu se hur du kan sätta din tapet på olika operativsystem.

på android

Lär dig hur man sätter tapeter på Android

Det finns två sätt att sätta en ny tapet på telefonen. Du kan helt enkelt gå till bilden, markera den och i det nya fönstret välja alternativet Definiera som tapet. Sedan kan du välja om du vill lägga bilden på låsskärmen eller hemskärmen. Den här metoden fungerar för foton du just har tagit eller laddat ner.

Det andra alternativet fungerar genom inställningarna. Kom ihåg att alla Android-telefoner är olika. du kan gå till inställningar och välj alternativet Skärm, eller Tapet. När du har tryckt på den, välj bilden och definiera var den ska stanna, oavsett om den är på låsskärmen eller huvudskärmen.

på iOS

Lär dig hur du sätter tapeter på iOS

För iOS kan du gå till inställningar och bläddra till alternativet Bakgrundsbild, tryck sedan på alternativet Välj Ny bakgrundsbild. Fotoalbumet öppnas och du kommer att kunna definiera vad som ska bli din nya bild. Precis som på Android kan du välja om du vill ha på låsskärmen eller hemskärmen.

Slutsats

Med denna kompletta guide hoppas vi att du kan hitta din mobilbakgrund. Vilket kommer du att följa av alla alternativ vi har sett? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.