MIUI Smart Toolbox, “extra” för dina Xiaomi-appar

MIUI Smart Toolbox, “extra” för dina Xiaomi-appar

För nu måste vi vänta, eftersom den här versionen kommer att debutera, initialt, i mitten av denna december månad. Samtidigt Xiaomi har infört i MIUI en ganska slående funktionalitet och det låter förmodligen bekant för oss.

MIUI Smart Toolbox

Det är Smart verktygslåda , vilket i grunden är en flytande låda liknande vad vi har sett i andra märken som OPPO eller Samsung, som inte har något med dolda funktioner eller liknande att göra. För närvarande införlivas detta verktyg gradvis i smartphones som uppdaterar enhetens säkerhetsapplikation , men du kommer snart att kunna njuta av det officiellt.

Vad är det för

Funktionen av denna särart är verkligen enkel. När den väl har aktiverats är allt du behöver göra dra fingret från sidokanten av skärmen till mitten. Proceduren liknar visningen av Game Turbo-menyn på din Xiaomi när du spelar något spel.

Smart verktygslåda Xiaomi

Syftet med denna funktion är att förbättra tillgängligheten till huvudapplikationerna som vi använder utan att behöva gå tillbaka till startskärmen för att komma in i dem. Hur? Väl, lägga till apparna i rutan att du anger att öppna dem på ett ögonblick från vilken del av enheten som helst.

Hur kontrollerar jag om jag har det?

Som vi har nämnt tidigare är denna Smart Toolbox från det asiatiska företaget endast fungerar på ett visst antal telefoner , även om det är möjligt att du redan har det utan att inse det. I grund och botten, eftersom det inte är nödvändigt att uppdatera MIUI, eftersom verktyget är kopplat till Xiaomis säkerhetsprogramvara.

Evitar cierre de apps segundo plano Xiaomi

Om den inte har uppdaterats av sig själv kan du enkelt ladda ner APK och installera den på din terminal. När du har laddat ner och integrerat i din smartphone, gå till “Inställningar” på din Xiaomi. Efter det, scrolla ner tills du kommer över avsnittet “Specialfunktioner”. . Bland de olika möjligheter som du kan observera bör “Smart Toolbox” dyka upp. Annars är jag ledsen att berätta att du fortfarande inte kan njuta av den här nya funktionen.

I nuläget är det okänt med säkerhet när den når resten av företagets mobiler, eftersom Xiaomi inte har kommenterat denna egenhet, eftersom dess utseende har varit plötsligt. Det förväntas i alla fall att det ska integreras hela denna månad .

Relaterade Artiklar

Back to top button