Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

MIUI Security App-uppdatering ger mörkt läge – Så här får du det

MIUI Security App v4.2.2 på POCO X2

Xiaomi introducerade systemomfattande mörkt läge i MIUI förra året, det mörka läget förde det mörka temat till många systemappar som telefon, kontakter, meddelanden, galleri, kalkylator, anteckningar, skärminspelare och uppdaterare. Xiaomi lade till mörkt läge till återstående appar som Mi File Explorer och App Vault med uppdateringar men MIUI säkerhetsapp var en sådan app som inte fick mörkt läge än.

Nyligen har en uppdaterad version av MIUI Security dykt upp på webben som ger stöd för mörkt läge till appen. Uppdateringen ger mörkt läge till de flesta sidorna i MIUI Security-appen. Kolla in skärmdumparna nedan,

Det är konstigt att inställningarna för renare och renare är de två sidorna som fortfarande inte har stöd för mörkt läge, vi hoppas att Xiaomi kommer att lägga till stöd för mörkt läge även på dessa sidor i framtiden.

Du kan ladda ner APK på enheter som kör MIUI genom att klicka här och installera det på din enhet, vi kommer att uppdatera inlägget när Xiaomi börjar rulla ut uppdateringen för MIUI Global Stable ROM-användare.