Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

MIUI Launcher-uppdatering ger stöd för App Drawer – Så här får du det

[Update, Feb 14, 2020]: Xiaomi har börjat lansera en ny uppdatering med version RELEASE-4.15.0.1429-02041140 som ger App Drawer och App Categories till MIUI Launcher. Du kan ladda ner APK manuellt härifrån och installera den på din enhet om du inte har uppdateringen på din enhet än.

Tidigare: Xiaomis MIUI är känt för de anpassningar det erbjuder, trots att det är användarvänligt och anpassningsbart, hade folk några klagomål med MIUI som Notification Shade och MIUI Launcher. Xiaomi förbättrade enormt anmälningsskuggan med de två sista upprepningarna av MIUI men MIUI Launcher fick inte mycket förbättringar och funktioner. Förra året introducerade Xiaomi Hidden Apps-funktionen på MIUI Launcher och introducerade också App Drawer på MIUI China ROM.

För några veckor sedan fick MIUI launcher en uppdatering med App-genvägar och App-delningsgenvägsfunktioner och nu har en alfaversion av MIUI-launcher dykt upp på webben som äntligen ger efterlängtad applåda till MIUI launcher men den är inte aktiverad Som standard kan användare aktivera applådeläget under hemskärmsinställningar.

MIUI launcher får många funktioner från POCO launcher, vare sig det är appförslag, appkategorier, applådebakgrund eller sökfältet längst ner i applådan.

Användare får också ett alternativ att ändra ikonstorlek och hemskärmslayout.

Du kan ladda ner alpha build på enheter som kör MIUI genom att klicka här och installera det på din enhet, men notera att detta är en Alpha-build och kan ha några buggar. Den nya uppdateringen ger alla funktioner från POCO-startprogrammet till MIUI-startprogrammet, vi kommer att meddela dig när Xiaomi tar app-lådan till den stabila versionen av MIUI-startprogrammet.