Minecraft Skins: var man hittar och hur man lägger

Minecraft är ett mycket populärt och berömt spel, som ger ett brett utbud av möjligheter. En av dessa saker är att du kan skapa och redigera minecraft skinn, Hur du än vill. För er som inte vet, skins är din karaktärs utseende, vilket betyder att du kan ändra det helt hur du vill. Vi kommer att se mer om detta nedan.

I den här artikeln hittar du:

Hur man skin minecraft

Som vi vet är Minecraft tillgängligt för flera plattformar, så låt oss se hur man bäddar in Minecraft-skins på var och en av dem.

på datorn

Välj en webbplats för att ladda ner din hud, senare kommer vi att se några webbplatser du kan välja mellan. När du har valt din hud kan du starta guiden. Det är dock viktigt att betona att du kan göra stegen direkt i spelet, eller i ditt konto på Minecrafts hemsida.

 1. Så när vi pratar, gå till ditt avsnitt Profil på hemsidan eller i själva spelet.
 2. klicka in Redigera karaktär.
 3. Gå till alternativet på nästa skärm Förvärvad.
 4. Välj sedan alternativet Importera; minecraft hud.
 5. Importera bildfilen (ditt skal) du laddade ner.
 6. Efter uppladdningen visas ditt skal i mallar som du kan redigera.

Redo! Efter det kommer du att ha ett nytt skal i Minecraft på din dator, nu ska vi se hur du sätter in det i din telefon.

På mobilen

Vägen på mobilen är densamma som på datorn. Skillnaden är att Profil är en hängare ikon. Du kommer att följa samma importprocess och välja alternativet Välj Ny hud för att sätta in din nya hud.

i tv-spel

Hittills har vi sett hur du bäddar in dina Minecraft-skins på mobil och dator, nu ska vi se hur du gör detta i videospel.

 1. Gå till alternativet i själva spelet Hjälp & alternativ, om ditt spel är på portugisiska kommer det att vara som Hjälp & alternativ.
 2. Välj sedan alternativet Ömsa skinn eller ändra din hud.
 3. Välj nu ditt nya skinn och gå!

Nu vet du hur du infogar Minecraft-skins på var och en av enheterna. Om du inte vet var du kan hitta olika skins hjälper vi dig.

Var man hittar Minecraft Skins

Låt oss se nedan några webbplatser som du kan hitta en bra katalog med skinn du kan använda.

1. Namnemc

the namemc-webbplatsen är en expertsida för minecraft-skins

Namemc har många hudalternativ som du kan välja mellan, den har många filter. Du kan sortera efter nya skinn efter dag, vecka, månad och du kan även kategorisera de mest använda. Dessutom är det möjligt att se populära skins, de taggade efter kategori, nyheter och det finns även möjlighet att ordna dem slumpmässigt. Ha kul med att leta efter Minecraft-skins med denna kompletta webbplats.

2.PlanetMinecraft

planet minecraft är en annan sida komplett med minecraft-skinn

PlanetMinecraft är en webbplats som skiljer sig från den tidigare. Han har också en stor katalog med skinn och visar dig vilka som används mest i trendsektionen. Den kategoriserar också nya och uppdaterade åt dig. Webbplatsen visar de bästa och mest nedladdade, så att du kan välja de bästa skinnen för dig.

3.Skindex

Minecraft-skins eller skindex är ett annat alternativ

Skindex skiljer sig inte mycket från de andra alternativen, men det har några nya funktioner. Webbplatser visar filter som Top som visar dig de mest nedladdade skalen, de mest kommenterade och även kategoriserar efter redaktör. Om du gillar en specifik persons arbete kan du se hela den personens arbete.

Hur man gör skinn för Minecraft

Om du inte vill få ett skinn från en webbplats kan du skapa ett själv, låt oss se hur nedan. Innan du börjar är det viktigt att ladda ner programmet WinrRAR på din dator eller mobiltelefon.

 1. Öppna mappen på din dator där alla Minecraft-filer är lagrade, du kan göra detta på din mobil också. För att hitta på din Windows-typ %applikationsdata% i sökmenyn.
 2. Bläddra i mappen .Minecraft och gå sedan till mappen bin.
 3. Hitta filen minecraft.jar och högerklicka och välj alternativet öppna med WinRAR.
 4. I mappen som WinRAR kommer att öppna, gå till Folkhop.
 5. Filerna som kommer att visas är spelskins. För att infoga dina skal i spelet kan du skapa vilket som helst i Måla eller i ett verktyg som heter SkinEdit. För att ta reda på vilken modell du kan följa, öppna filen char.png så vet du vad du ska göra.
 6. När du har skapat, spara och infoga i den mappen. Efter det kommer din nya hud att vara med i spelet.

Du är nu Minecraft hudexpert

Vi hoppas att du med den här guiden kunde lägga till och skapa nya skal. Har du några frågor? Uppstod ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button