Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Minecraft för Chromebook kan nu laddas ner

Den senaste porten av Minecraft för Chromebook är tillgänglig i betaversion och kan laddas ner gratis under en begränsad tid!

Mojangs berömda sandlådespel blir alltmer tillgängligt för alla målgrupper och enheter. Vi pratar om Minecraft för Chromebook, spelet som kan utöka barns kunskap och logiska resonemang och underhålla vuxna i singleplayer-läge.

Minecraft beta för Chromebook är nu tillgänglig

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Minecraft är ett av de mest porterade spelen till olika plattformar och nu blir ytterligare en plattform en del av “familjen”, Chromesbooks kommer att vara de nya systemen som kommer att ha inbyggt stöd för spelet.

Dess pedagogiska version, eller Minecraft för Chromebook för att utveckla skolämnen har den varit tillgänglig för enheten en tid, men versionen med kreativt läge eller överlevnad mot monster och zombies är något som ännu inte har funnits.

Sedan dess har ägare av dessa Chromebook-enheter inte kunnat spela den “normala” versionen av Minecraft, eftersom den inte hade en inbyggd version av spelet. Med vissa knep kan du till och med spela spelet, men med en viss instabilitet.

Men det verkar som att spelet har förändrats och en publikation tyder på att nya Minecraft för Chromebook är en verklighet som kommer allt närmare att hända. Detta hopp uppfylldes efter att en artikel från spelets support kom som indikerade att betaversionen av spelet för Chromebook snart skulle vara tillgänglig och att det också skulle kunna installeras direkt från Play Butik.

Den version som kommer att finnas tillgänglig under denna testperiod av Minecraft för Chromebook är dock känd som Minecraft Trial, där det bara är möjligt att spela spelet i överlevnadsläge under en kort testperiod, cirka 90 minuter.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Man tror att testversionen kommer att vara densamma som den som finns på flera plattformar, vilket hände när spelet gjordes tillgängligt för konsoler, när PS3 och Xbox 360 fick sin anpassade version av spelet.

En annan nackdel med den här versionen kan vara bristen på prestationer, spellistor, multiplayer, servrar, Realms, tillägg, marknadsplatser och frön, såväl som testversioner av konsoler och andra enheter.

Hur man spelar Minecraft på Chromebook

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Även om det bara är en testversion och begränsad under en kort period, är versionen av Minecraft för Chromebook en unik upplevelse som bör utnyttjas tills dess definitiva version officiellt kommer till enheterna.

Därför, om du är intresserad av att prova Minecraft för Chromebook och få en uppfattning om hur spelet ska köras på din enhet, kan du ladda ner det och prova spelets videoinställningar för att få bästa möjliga kvalitet och prestanda.

Kolla in nu hur du kan få spelet:

  1. Gå till webbplatsen Minecraft Test – Appar på Google Play och klicka på “Installera”. Alternativet “Installera” är endast synligt för kompatibla enheter.
  2. Öppna sedan spelet och starta en ny match begränsad till 90 minuter i överlevnadsläge.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Redo! Det är allt du behöver göra för att ha kul att spela Minecraft för Chromebook.

För närvarande är detta det enda sättet att uppleva spelet på Chromebook, men testversionen av spelet kommer inte att vara tillgänglig för alltid, även om det inte finns några nyheter om hur länge det kommer att vara tillgängligt för plattformen, medan den definitiva versionen det är inte tillräckligt.

Och så avslutar vi med Minecraft för Chromebook-artikeln. För mer information och tips om Minecraft, besök de rekommenderade länkarna i början av det här spelet.

Dela med oss ​​i kommentarerna nedan hur din upplevelse var med Minecraft i testversionen, vi skulle älska att veta.