Millennials är inte dödande industrier. Vi är bara trasiga och ditt företag suger

Millennials är inte dödande industrier. Vi är bara trasiga och ditt företag suger

En populär trend har växt fram i näringslivet; en trend som i all sin dåligt genomtänkta ära kastar en hel generation under bussen för misslyckade branscher. Från servetter och spannmål till stora banker och husägande, Millennials har tydligen lagt slöseri för väletablerade företag som Baby Boomers som gör narr av yngre generationer: med hopplös nostalgi och hänsynslös övergivenhet.

Men om du tänker på det i mer än några sekunder, inser du något ganska viktigt: Millennials dödar ingenting. Vi är bara trasiga och alla dessa föråldrade företag faller med rätta på vägen.

Vi är trasiga

Om du inte hade hört detta ännu måste din tusenåriga nyhetsvarning brytas. Andra än våra mordiska sätt när det gäller affärer, har Millennials definierats av vår brist på tillräckliga medel. Kanske beror det på studentskulden. Kanske är det på grund av avokado toast. Det enda vi vet med säkerhet är att vi inte har några pengar, och siffrorna backar oss.

Studier har visat att Millennials tjänar cirka 10 000 dollar mindre än medlemmar i Generation X (född mellan 1961 och 1980). Dessa siffror är ännu värre med tanke på Millennials kommer sannolikt att göra $ 100 000 mindre i hela sin karriär jämfört med sina äldre motsvarigheter. Typ sätter hela “Millennials dödar husägande” i perspektiv, eller hur?

Ditt företag suger

För att börja saker, har Millennials visserligen ett agg mot några av dessa företag. Låt oss vara ärliga: stora banker skruvade oss med studielån, spannmål gjorde oss tjocka och servetter är bara mindre absorberande pappershanddukar. Varför i all världen skulle en generation som alltmer plågas av dessa nu misslyckade industrier känna önskan att stödja dem på något sätt, form eller form?

Detta klart rimliga agg kunde lätt förklara våra blodtörstiga sätt när det gäller affärer. Men vi får inte bara skulden för dödsfallet i industrier som tjänade på vår önskan om utbildning, våra söta tänder och vår nödvändighet för rena händer. Millennials klandras också för döden för lättsinniga, idiotiska och rent ut stötande industrier som “Breastaurants”, varav den mest populära är Hooters.

Verkligen, babyboomers? Är detta kullen du vill dö på; kullen som bestämt och uppriktigt försvarar en restaurang uppkallad efter den mest objektiverade delen av en kvinnas kropp? Ska du på allvar slå för en “bröstkorg” som byggdes på knappt klädda servitriser, medelmåttiga vingar och öl som smakar som att den pressades ur en sex månader gammal svamp?

Vi är inte skadliga. Vi är inte opatriotiska. Vi är inte ens så trasiga. Vad vi är är tillräckligt smart för att veta skillnaden mellan ett bra och ett dåligt företag. Kedjerestauranger som Applebee’s, Buffalo Wild Wings och Hooters, till exempel, är inte “amerikanska institutioner som behöver spara.” De är smärtsamt föråldrade monument över vad detta land brukade vara: ostigt, kornigt och slags kränkande.

Det är överallt

Denna trend har blivit en krycka i mer än bara näringslivet. Media har tagit på sig att skylla på Millennials lika mycket, om inte mer än deras business-y kollegor. Som du säkert har märkt har Millennials varit i fokus för otaliga artiklar som fördömer vår “psykologiskt ärrade” generation för vår önskan att döda när det gäller dessa industrier. Och om du inte har märkt det, var har du varit?

Moment av Zen

Att tro att Millennials är något mer än produkten av Baby Boomer -ideologin är i bästa fall naivt dumt och i värsta fall illvilligt vilseledt. Vi kan inte köpa bostäder för att du tog alla våra pengar, vi har inte kreditkort för att du förstörde vår kredit, och vi går inte till Home Depot för att vi inte äger bostäder eller bär kreditkort. Det är så enkelt.

Kapitalismen byggdes på markens ebbe och flöde. Dessa en gång populära industrier är bara offer för den naturliga ordning som vi alla har kommit överens om att följa i näringslivet. En generation är inte skyldig till ett företags bortgång. att företagets oförmåga att anpassa sig till kommande generationer är. Lärdomen att lära av den tusenåriga dödsresan är att förändring är oundviklig och ditt företag måste anpassa sig.

Jag måste erkänna att efter att ha kallats lata, gnälliga, troféälskande snöflingor för deltagande av tidigare generationer i så många år, är det skönt att veta att vi nu är verifierbara dödande maskiner som fruktas av titaner från industrin runt om i världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button