MIJIA Smart Mosquito Repellent 2: Xiaomis nya Smart Repellent

0 Shares

Vi pratar om MIJIA Smart Mosquito Repellant 2, som kommer ett år efter den tidigare modellen. Förra året var det samma som föregående år, bara den hade Bluetooth-anslutning. Den från 2021 har inte bara också Bluetooth, utan inkluderar även röststyrning med XiaoAI , Xiaomis AI.

MIJIA Smart Myggmedel 2

Upp till 4 och en halv månads användning med 8 timmar om dagen

För att fungera som ett avstötande, använder enheten teflutrin . Varje repellerande laddare räcker till 1 080 timmar innan den helt avdunstar, eller 45 dagars kontinuerlig användning . Om den bara används 8 timmar per natt har vi en varaktighet på 4 och en halv månad i ett rum på 28 kvadratmeter.

Enheten fungerar på två olika sätt. Vi kan koppla den till nuvarande eller en externt batteri genom USB C kontakt som den använder, eller vi kan använda två AA-batterier . Om vi ​​vill ha portabilitet är alternativet för externt batteri kanske det bekvämaste. När den väl är ansluten har den en liten och tyst fläkt som sprider avstötningsmedlet i hela rummet.

xiaomi repelenten myggor

När repellern är ansluten till elnätet stöder den även röststyrning. För att göra detta måste vi ha mobiltelefonen eller hemautomatiken ansluten via Bluetooth. Förutom att vi kan kontrollera det kan vi veta hur mycket repellent som finns tillgängligt inuti för att beställa en ersättning. Vi kan också synkronisera den med andra enheter så att gemensamma åtgärder görs när vi slår på den. Till exempel kan vi inkludera det i “God natt”-rutinen så att ljuset släcks och avstötningsmedlet tänds automatiskt.

Dess pris är 69 yuan, cirka 9 euro att byta, men under crowdfunding-perioden kan den köpas för 59 yuan, ca. 7,5 euro . Den kan reserveras från och med idag. Varje byte kostar 29 yuan, cirka 4 euro att byta.

Det finns andra mer effektiva alternativ

Dessa typer av produkter säljs i många exportbutiker, till ett pris som mycket liknar vad de kostar i Kina. Naturligtvis finns det andra produkter från själva Xiaomi som är mycket mer effektiva än repellanter. Medan ett repellent är användbart om vi sover med fönstret öppet och inte har ett myggnät, är det mycket effektivare att ha en lampa som dödar dem . Och Xiaomi har flera som kostar praktiskt taget lika mycket som detta avvisande medel, med fördelen att de inte behöver reservdelar. Och de använder också USB C-kontakt.

0 Shares