Microsoft Xbox trådlöst headset med Dolby Atmos och DTS-hörlurar: X-stöd meddelat

0 Shares

Microsoft har släppt ett nytt tillbehör för Xbox Series X och Series S, kallat Xbox Wireless Headset. Den har en förstklassig design, inbyggd mikrofon med smarta funktioner, stöd för Dolby Atmos och DTS-hörlurar: X, parning av flera enheter och mer.

Xbox trådlösa headset har en lätt design med en hållbar ram och pannband som är vadderat och förstärkt med metall inuti. Öronkopparna är stora och ultramjuka för att ge maximal komfort för långa spelsessioner och den fullt justerbara mikrofonen kan stoppas in när den inte används.

Mikrofonen har ett antal inbyggda smarta funktioner speciellt utformade för Xbox. De har dubbla strålbildande element som är inställda för att plocka upp röstfrekvenser medan du filtrerar bort bakgrundsbuller, och den kommer med en automatisk avstängningsfunktion som kan slå på mikrofonen när användaren inte talar. Det finns också en fysisk mute-växling och det finns en indikatorlampa för att meddela om mikrofonen är avstängd eller inte.

Microsoft har uppmärksammat ljudprestanda, inställt kamrarna för att ge uppslukande ljud och stödjer rumslig ljudteknik som Windows Sonic, Dolby Atmos och DTS-hörlurar: X. Den använder trådlös Xbox-teknik för att ansluta till konsolen för förlustfri låg latens ljudströmning, och den kan använda Bluetooth för att ansluta till mobila enheter och datorer.

Vid en enda laddning kan headsetet hålla i 15 timmar och det tar 3 timmar att ladda från 0-100%. Den stöder också snabb laddning – 30 minuter ger 4 timmars lyssningstid.

Xbox trådlösa headset kommer att finnas tillgängligt globalt från den 16 mars till ett pris av $ 99 (ungefär Rs. 7,205).

0 Shares