Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Microsoft tillkännager AI Shopping-verktyg för Edge och Bing

Den nya köpguidefunktionen borde kunna hjälpa. Genom att helt enkelt ange en kategori av inköp, som “högskolematerial”, får du en skräddarsydd lista med alternativ att välja mellan. Inte bara det, utan du får också en omfattande jämförelsetabell över liknande objekt, där du jämför allt från pris till mått.

Sammanfattade recensioner och insikter

Det går inte att förneka att recensioner är ett användbart sätt att ta reda på om en produkt är rätt för dig innan du köper den. Men med så många människor där ute som recenserar produkter kan det vara svårt att säga exakt vilka recensioner som är insiktsfulla och vilka som bara är buller.

Nu kommer du att kunna be Bing Chat i Edge-webbläsaren att sammanfatta recensioner av en produkt och ge insikter och handlingskraftig feedback, så att du inte blir för fast av dessa hämndlystna enstjärniga recensioner.

Prismatchning

Att försöka se till att du fick rätt pris medan onlineshopping är praktiskt taget omöjligt 2023. Med så många återförsäljare på så många webbplatser är det ingen som vet om ett bättre erbjudande kommer att dyka upp någonstans du kanske har missat.

Det är där den nya prismatchningsfunktionen från Microsoft kommer in. Verktyget hjälper dig “genom att övervaka varans pris och hjälpa dig att begära en matchning om den sjunker.” Du får också funktioner för prisjämförelse och prishistorik, som är utformade för att ge kunder så mycket information som möjligt för att kunna fatta rätt beslut.