Microsoft Teams lägger till Hold Music

Microsoft Teams lägger till Hold Music

Som om det inte var tillräckligt att höra hållmusik under ett telefonsamtal, kommer du nu att få höra den under ett videosamtal, eftersom Microsoft Teams lägger till hold-musik till sin webbkonferenstjänst.

Funktionen kommer att vara tillgänglig för alla nästa månad och ersätter den skarpa tystnad som användare för närvarande hör.

Vi vet ännu inte om användarna kan anpassa musiken som används, men som alla som är bekanta med konceptet vet, det finns en sak vi kan säga säkert om hållmusik: Hela publiken som lyssnar skulle alltid hellre göra något annat.

Microsoft Teams får tag på musik

Tillkännagiven genom en Microsoft 365 uppdatering av färdplanen, kommer den nya funktionen att tillåta musik att spelas för de uppringare som väntar i vänteläge. Denna musik kan ställas in för att triggas så snart en samtalsöverföring initieras.

Just nu sitter användarna helt enkelt tysta under samtalsöverföringen, men den nya funktionen kommer att vara allmänt tillgänglig någon gång i september, så du behöver inte vänta länge.

Väl ute kommer den att vara tillgänglig för alla som använder Microsoft Teams, oavsett om de är på webben, stationära datorer eller Mac. Och om den fungerar som liknande Teams-funktioner måste den aktiveras av administratören, snarare än att bara börja pipa in musik i dina öron automatiskt.

Vilken typ av hållmusik fungerar bäst för affärsmöten?

Det finns en stor fråga kvar här. Vilka musikgenrer kommer användare att kunna spela?

Vi får vänta på att få reda på det. Microsoft har ännu inte klargjort om de kommer att ge användarna möjligheten att lägga till sina egna skräddarsydda spår eller om de kommer att ha ett urval av förinställda alternativ att välja mellan. Sannolika kandidater inkluderar smidig jazz eller hissmusik.

Men eftersom Millennials har utgjort den största andelen av arbetsstyrkan i åratal nu, kan denna nya funktion bara vara möjligheten att verifiera en långvarig profetia: Att lofi bara är muzak för Millennials.

lofi är bara muzak för millenials

— James Landino (@JamesLandino) 16 oktober 2019

Jag förutspår massor av lofi-beats för att vänta i ett gruppvideosamtal.

Om du väntade på att spellistan “lofi beats att vänta i ett gruppvideosamtal till” skulle bli tillgänglig innan du satte dig på en webbkonferensplattform, då Microsoft Teams är den för dig. De största branschledarna som är värda att överväga, utifrån vår forskning, inkluderar Gå till Möte och Zoomfast vi har rankade dem överallt härså du kan bedöma själv.

Relaterade Artiklar

Back to top button