Microsoft Teams kommer äntligen att låta dig söka efter meddelandetrådar

Microsoft Teams kommer äntligen att låta dig söka efter meddelandetrådar

Ska ditt företag använda Microsoft Teams?

På Tech.co gör vi det mycket forskning på affärsresurser som kan hjälpa ditt företag att växa. Ett av våra huvudfokus är webbkonferensprogram som Microsoft Teams, eftersom fjärrteam i allt högre grad är beroende av den här typen av teknik för att hålla produktiviteten uppe. Så, tror vi att Microsoft Teams passar bra för den genomsnittliga verksamheten?

Vår forskning visar det Microsoft Teams är ett gediget alternativ för företag, med många samarbetsfunktioner tillsammans med webbkonferensverktygen. Dessutom kommer den med många uppdateringar, som kan förbättra funktionaliteten på allvar över tiden.

Det är värt att notera att Microsoft Teams är bättre för större team, särskilt de som redan använder Microsoft 365 för andra affärsbehov. Alla funktioner kan vara lite skrämmande, speciellt om allt du behöver är en videochattplattform.

Om du behöver användarvänlighet mer än något annat rekommenderar vi att du går för Zoom eller Google Meet istället. De är båda väldigt enkla att använda, erbjuder bra ljud- och videokvalitet och integreras med de flesta andra plattformar. Ändå skulle du och ditt företag vara försumliga om ni inte åtminstone undersökte värdet av Microsoft Teams innan ni åtar er någon annanstans.

Relaterade Artiklar

Back to top button