Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Microsoft Teams Free Tillkännager sin största uppgradering hittills

Webbkonferenskungen meddelade att plattformen snart också kommer att finnas tillgänglig på Windows 10 och macOS-enheter.

Men Teams slutar inte där. I ett nyligen blogginlägg avslöjade företaget att Windows 11-användare också kommer att få tillgång till Microsoft Designer – ett AI-drivet verktyg som låter dig skapa personlig grafik, illustrationer och andra mönster genom att bara ange en prompt.

Microsoft Teams Designer-verktygMicrosoft Teams Designer-verktyg

Microsoft Teams Designer-verktyg. Källa: microsoft.com

Den smarta funktionen använder DALL-E 2-teknik, en OpenAI djupinlärningsmodell som genererar digitala bilder från naturliga språkbeskrivningar.

Microsoft förbättrar också sin kamerafunktion för Teams-användare. Medlemmar av communityn kommer nu att kunna använda Microsofts nya inspelningsupplevelse för att spela in videor från sina mobila enheter.

Är Microsoft Teams bäst Free App för videosamtal?

Microsoft Teams är redan ett av de ledande namnen inom videokonferenser, och det jobbar hårt för att behålla sin topposition.

Tidigare i veckan lanserade videoappen anpassningsbara avatarer, en funktion som mjukvarukonkurrenten Zoom har erbjudit sedan mars. Avatarerna är utformade för att ge användare den “välbehövliga kamerapausen” och låter dig interagera med möten genom en “tecknad” 3D-version av dig själv.

Microsoft Teams drar nytta av sitt partnerskap med AI-kraftverket OpenAI och släppte också en Premium Tier i februari som har en uppsjö av smarta funktioner, inklusive sammanfattningsverktyget “intelligent sammanfattning” och vattenmärkningsalternativ.

Microsoft Teams är definitivt ett framstående samarbetsverktyg. Men med Zoho Meeting som erbjuder ett konkurrenskraftigt utbud av funktioner till ett lägre pris och Zoom ger en av de snyggaste användarupplevelserna på marknaden, är det värt att shoppa runt innan du börjar använda verktyget.

Kolla in vår guide till bästa Microsoft Teams-alternativen för att lära dig mer om andra kvalitetsalternativ.