Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Microsoft ger dig free kurs för att bli en expert Python-programmerare

Specifikt kommer vi att prata om en intressant kurs speciellt inriktad på alla dem som precis har börjat i en värld av mjukvaruprogrammering. Dessutom kommer du att uppskatta att den här kursen som vi ska prata om och som du kan njuta av utan kostnad, är fokuserad på ett av de mest populära programmeringsspråken idag. Det är sant att vi i denna mening har en mängd förslag att välja mellan, vi talar om de språk vi kan välja.

Microsoft ger dig free kurs för att bli en expert Python-programmerare

Det finns dock mer komplexa, andra enklare, eller några speciellt avsedda för nybörjare. Kursen där vi kommer att fokusera på samma linjer kommer att hjälpa oss lär dig Python från början. Bara så att du inte vet, det här är ett mycket intressant förslag för dem som precis har börjat inom denna mjukvarusektor. Dessutom är detta språk bland de mest efterfrågade av många företag idag.

Tja, om du är intresserad av att gå in i detta programmeringsläge kommer vi att berätta hur du uppnår det på ett enkelt sätt. Egentligen, och för att ge dig en idé, är det en Python-kurs som består av totalt 12 moduler . Den beräknade varaktigheten av det är något mindre än 4 timmar, vilket kommer att hjälpa oss att börja lära oss detta kraftfulla språk och fördjupa oss i dess hemligheter och strukturer .

Hur man kan njuta av detta free Python-kurs från Microsoft

En annan av de viktiga fördelarna som vi kan dra nytta av i det här fallet är att vi kommer att ha möjligheten att njuta av allt detta från bekvämligheten av vårt hem. Till en början är allt vi kommer att göra att öppna vår favorit webbläsare och få tillgång till tjänstemannen Microsofts webbplats för kursen.

Det är värt att nämna att vi här kommer att hitta en omfattande beskrivning av allt som vi kommer att lära oss av Python från och med nu. Längst ner på denna webbplats hittar vi de olika modulerna som utgör kursen, med början på de oinvigda. Detta kommer att ge oss många fördelar om vi inte har tidigare kunskaper i denna specifika utvecklingsmiljö.

curso phyton

Samtidigt är det viktigt att veta att allt detta backas upp av Microsoft , vilket alltid är en garanti. På så sätt kan vi med tålamod och vilja att lära oss bli experter på Python, vilket också hjälper oss att hitta ett jobb. Vi börjar med att lära känna grundläggande strukturer i programmeringsspråket och fördjupa sig i dess mest komplexa hemligheter . Som vi sa tidigare, allt detta på några timmar och utan att behöva betala en enda euro.

Efter att ha vetat allt detta, någon gång växte du upp för att komma in i just detta programmeringsspråk, detta är ett utmärkt tillfälle att göra det.