Microsoft förtydligar Windows 11 minimikrav: First Build Insider

0 Shares

En av de största bristerna är att verktyget som talar om för oss eller inte är vår dator kompatibel med Windows 11 berättar inte varför det inte är så. Dessutom har Microsoft etablerat T0PM som ett krav för att installera Windows 11, där endast datorer med hårdvara efter 2016 eller till och med 2017 kommer att kunna installera systemet utan problem.

Microsoft förtydligar minimikraven för Windows 11

W11 Insider builds kräver inte TPM 2.0

TPM 2.0-kravet verkar bara kunna tillämpas för OEM, och även TPM 1.2 kommer att räcka. Det finns dock datorer utan TPM 1.2 som för närvarande fungerar utan problem med Windows 10, och de skulle också klara sig med Windows 11 utan tvekan.

I går släppte Microsoft första Insider-bygget av Windows 11 , och företaget har erkänt förväxlingen med minimikraven och har tagit bort minimikravskontrollverktyget. TPM är dock fortfarande närvarande som ett krav.

Anledningen till detta är att, enligt företaget, datorer med TPM aktiverat med funktioner som Windows Hello eller BitLocker lider 60 % färre infektioner av skadlig programvara . Dessutom kan de som använder den nya förarmodellen uppnå en 99,8 % krasch-free erfarenhet .

Trots förtydligandet har Microsoft inte ändrat minimikraven, som fortfarande är ett 8:e generationens Intel Core eller AMD Ryzen 2000 eller senare. De kommer dock att fortsätta att testa processorer i Insiders-versioner och kan även öppna stöd för första generationens Ryzen eller sjunde generationens Intel Core.

Faktum är att byggnaden för Insiders inte har något krav på att ha en specifik processor eller kompatibilitet med TPM 2.0, så för närvarande om du har Windows 10 kommer du att kunna installera åtminstone dessa builds för att testa dem.

Variabel uppdateringsfrekvens kommer till Windows 11

De ny version av Windows 11 visar några nyheter som vi inte kunde se i den filtrerade, som det faktum att den har en variabel uppdateringsfrekvens som mobiltelefoner har. Som ett resultat uppdateras inte skärmarna hela tiden med den maximala frekvensen de stöder, vilket kommer att hjälpa till att spara batteritid i bärbara datorer.

Med DRR kan skärmen på vår bärbara dator gå ner till 60 Hz i stillbilder och gå till 120 eller 144 Hz när den interagerar med den. För närvarande stöder bara vissa Microsoft- och Adobe-appar det.

Win32-program finns nu i Microsoft Store

Som Microsoft bekräftade, finns Win32-program redan i butiken, inklusive WinZip 25 Pro eller CorelDRAW Graphics, som kan ladda ner dem direkt från butiken utan att behöva söka efter dem på webben.

Det här blir det nya kontoret

Äntligen har vi ny Office-design som kommer med Windows 11 med ett Fluent Design-gränssnitt. För att testa nyheterna är det nödvändigt att delta i Insider-programmet även från Office.

0 Shares