Micromax Canvas Infinity Pro med dubbla kameror lanserade: Pris, funktioner och specifikationer

För några månader tillbaka introducerade Micromax den billigaste 18: 9- eller Full-View-displaytelefonen, Canvas Infinity, i Indien till ett pris av 10 000 INR. Nu har det inhemska smarttelefonmärket lanserat en uppgraderad version av samma, Canvas Infinity Pro, som också lägger till dubbla selfie-kameror till mixen.

Canvas Infinity Pro Specifikationer och funktioner

Micromax Canvas Infinity Pro gör flera ändringar, men telefonens viktigaste höjdpunkt, ‘Infinity’ -skärmen, förblir oförändrad. Vi hade velat ha en full HD-upplösning på pro-modellen.

Den mest märkbara förändringen är den extra 8MP-sensorn på framsidan, tillsammans med den primära 20MP selfie-kameran, för porträttläge (suddig bakgrund) i selfies.

Eftersom det mesta av fascien är skärm, följer fingeravtryckssensorn den bakre 16MP-kameran. Handenheten har nu Snapdragon 430-chipset (jämfört med Snapdragon 425 i Canvas Infinity) ihop med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Det finns också en dedikerad SD-kortplats (accepterar upp till 128 GB).

Andra funktioner på Canvas Infinity Pro inkluderar 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS, USB OTG, Android 7.1 Nougat och 3000mAh batteri.

Läs också: Bästa Xiaomi Mi A1-alternativen att köpa i Indien

Micromax Canvas Infinity Pro Pris och tillgänglighet

Micromax Canvas Infinity Pro kommer exklusivt att finnas på Flipkart från och med mitten av natten den 6 december till 13999 INR. Den kommer endast att finnas i svart färgalternativ.

”Vi förstår att konsumenterna i smarta telefoner i mellantillgången kräver ett komplett paket – en smartphone som har de bästa klasskamerorna, en skärm som är tillräckligt stor för innehållsvisning, ett batteri som inte tappar på en dag och naturligtvis estetik som är huvudet turner. Vi tror verkligen att Infinity Pro är det paketet och våra konsumenter kommer också att vara nöjda med prissättningen. Vi är kända för att föra revolutionerande produkter till miljontals indianer och detta är ytterligare ett steg i den riktningen, säger Shubhodhip Pal, Chief Operating Officer, Micromax Informatics.

Micromax Canvas Infinity Pro vs Canvas Infinity

ModellMicromax Canvas Infinity ProMicromax Canvas Infinity
Visa5,7-tums HD + -skärm5,7-tums HD + -skärm
Processor1,4 GHz Snapdragon 430 oktakärnig chipset1,4 GHz Snapdragon 425 fyrkärnig chipset
Bagge4 GB RAM3 GB RAM
Intern lagring64 GB intern lagring, utbyggbart minne upp till 128 GB (dedikerad kortplats)32 GB intern lagring, utökbart minne upp till 128 GB (dedikerad kortplats)
programvaraAndroid 7.0 (Nougat)Android 7.0 (Nougat)
Primär kamera16MP bakre kamera med LED-blixt13MP bakre kamera med LED-blixt
Sekundär kamera20MP + 8MP selfie-kamera16MP selfie-kamera
Batteri3000mAh2900mAh
Andra4G VoLTE, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS, OTG-stöd4G VoLTE, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS, OTG-stöd
PrisRs. 13,999Rs. 9,999

Bästa telefoner med båda dubbla kameror och 18: 9-skärm att köpa i Indien

Relaterade Artiklar

Back to top button