Mi Band 6 vs Huawei Band 6: vilken är bättre för dig att köpa?

0 Shares

Ett av de mest populära smarta armbanden är Mi Band 6. Men många är tveksamma mellan det och andra modeller, en av konkurrenterna är Huawei Band 6. Så för att hjälpa dig fatta rätt beslut gjorde vi den här jämförelsen för att se vilken en är bäst.

I den här artikeln hittar du:

Mi Band 6 vs Huawei Band 6

1.Skärm och extramaterial

När det gäller skärm kommer Mi Band 6 ut med 1,56 tum medan dess konkurrent har 1,47 tum. Tänk på att detta kanske inte är en dålig poäng för dem som vill ha en mindre skärm. Båda har upplösningar nära 300 ppi.

xiaomi mi band 6 eller huawei honor band 6 vilket du ska välja

I deras extramaterial är de väldigt lika men det finns vissa skillnader. I båda kan du ställa in larm, ta emot aviseringar, spåra din menstruationscykel och puls. Huawei Band 6 har automatisk musikpaus medan dess konkurrent inte har det. Du kan spåra rutter i Huawei Band 6, medan du i Mi Band 6 får varningar när ditt hjärttillstånd är oregelbundet.

Det finns definitivt massor av extra funktioner som du bör överväga individuellt när du väljer vilken du ska köpa.

2.Sport

Inom sport har de två stora skillnader, Mi Band identifierar 30 olika sporter, medan Huawei Band 6 identifierar 90 olika övningar. Både övervakar din sömn och upptäcker automatiskt fysisk aktivitet.

Mi Band 6 känner igen förändringar som höjder medan Huawei-enheten inte gör det. Båda gångerna får du en sömnrapport, och du får veta hur många kalorier du har förlorat. Mi Band 6 följer dig i alla övningar den har, arbetar med simning och utför en komplett träningsspårning.

huawei band 6 är ingen match med sin konkurrent

Här kan du noga följa din viktminskning. Tyvärr med Huawei Band 6 kan du inte göra denna spårning. Precis som med extrafunktionerna, när det kommer till sport, slåss de två mycket i tävlingen, de har många skillnader som du bör tänka på om du ska använda.

3. Anslutning och batteri

När det gäller anslutning har de många likheter, faktiskt nästan allt. Båda enheterna har Bluetooth 5.0. Tyvärr kommer ingen av dem med den berömda NFC. Kom ihåg att detta varierar mycket, eftersom andra världsversioner har NFC.

Båda är kompatibla med Android 5.0 och iOS 10. Batteriet i genomsnitt de två senaste 14 dagarna, men i ekonomiläge håller de längre. Huawei Band 6 har 180 mAh medan Mi Band 6 har 125 mAh mindre. Bådas hållbarhet är utmärkt eftersom du inte behöver ladda enheten så många gånger. Batteriet kan ha små skillnader på grund av skärmstorleken på var och en.

4. Motstånd

När det kommer till motstånd går de två mot varandra. Skärmarna är mycket tåliga även utan eget skydd. Det finns dock några certifieringar som garanterar en otrolig motståndskraft. Båda modellerna är damm- och svettbeständiga. De arbetar också på 50M under vattnet. De är verkligen utmärkta i detta avseende utan att behöva oroa sig.

5. Pris

På många punkter som analyserats här har vi sett att de två armbanden kolliderar. De är väldigt lika i många avseenden, men vissa erbjuder mer skillnader än andra i vissa avseenden. Och prismässigt skiljer det sig inte så mycket, men det finns ett trick i hatten som gör att Mi Band kommer fram. Låt oss se lite mer om detta.

mi band 6 har många funktioner som konkurrenterna

Huawei Band 6 kan hittas i partnerbutiker till ett genomsnittligt värde av 370,00 R$, och dess konkurrent i den officiella butiken exploderar i pris och når 699,99 R$. Men när vi sökte i partnerbutiker hittade vi Mi Band 6 med ett genomsnittligt värde på 250,00 R$.

Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa partnerbutiker inte alltid är pålitliga eftersom denna produkt är en av de mest smugglade i landet. Det är nödvändigt att vara mycket försiktig.

Slutsats

Som alltid blir beslutet ditt i slutändan. Det är mycket viktigt att ta hänsyn till din användning och hur mycket du är villig att betala. Vi såg att vissa erbjuder mer, andra mindre eller till och med samma. Så analysera var och en noggrant och se vilken som är bäst. Kan du jämföra allt vi såg? Har du redan valt vad som ska bli ditt nya köp? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares