Mi A2 Lite as well]

Uppdatering: Xiaomi har också släppt källkoden för Android 10-kärnan för Mi A2 Lite.

Xiaomi lanserade den allra första enheten under Android One-programmet i samarbete med Google redan i september 2017, Android One-programmet garanterar ett par Android-versionuppdateringar med regelbundna säkerhetsuppdateringar. Xiaomi har släppt en ny Android One-enhet med fokus på kameror och design varje år sedan 2017, och som ett resultat har vi Mi A1, Mi A2 och Mi A3 under Android One-programmet från Xiaomi.

Företaget lanserade Mi A3 i Indien redan i augusti och sa att det kommer att vara bland de första enheterna som får Android 10-uppdateringen. Xiaomi har redan rullat ut Android 10-baserad MIUI-uppdatering till Redmi K20 Pro och Redmi K20 men Android One-enheter som Mi A3 och Mi A2 har ännu inte fått Android 10-uppdatering.

Företaget delade ingen tidslinje för lanseringen av Android 10 men det verkar som om användarna inte kommer att behöva vänta länge på uppdateringen eftersom företaget har släppt Android 10-baserade kärnkällor för flera enheter inklusive Mi A3, Mi A2, POCO F1 och Mi 8-serien av enheter. Även om källkoden inte är användbar för vanliga användare, skulle det vara till hjälp för Android-utvecklare och tinker som vill skapa anpassade programvarubyggningar. Du kan ladda ner kärnkällan från GitHub-källkoden nedan. Om du letar efter en mellanstor Android One-enhet med bra kameror och design, kolla in vår Mi A3-recension.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button