Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

MFreeformAnalogEq från MeldaProduction är free med eventuella köp från ADSR Sounds i september

Vanligtvis $59, free-form analog equalizer plugin MFreeformAnalogEq är free med alla köp från ADSR Sounds under hela september.

MFreeformAnalogEq är en enkel utjämnare som låter dig rita utjämningen, plugin kommer att hitta de mest exakta inställningarna med hjälp av filteranpassningsteknik, med den höga ljudkvaliteten hos parametriska analoga filter. Utan de komplicerade inställningarna för flera filter, kombinerar plugin ett snabbt och lättanvänt gränssnitt med den högsta tillgängliga analoga ljudkvaliteten. Gränssnittet visar fyra rattar för att styra intervallet, torr/våt, utgång och mättnad för att lägga till lite vintage analog karaktär.

Equalizern finns för både Windows och Mac. MFreeformAnalogEq är free med alla köp från ADSR Sounds fram till 30 september. Markera bara kryssrutan vid kassan för att lägga till plugin-programmet i din varukorg.

Funktioner:

  • Friformsutjämnare med räckvidd upp till -64dB..64dB redigerbar med MeldaProduction Envelope System (MES).
  • Integrerad kraftfull spektralanalysator och sonogram – trots att huvuddomaren alltid ska vara dina öron, erbjuder plugin en enastående spektralanalysator kombinerad med ett sonogram med helt unika funktioner som superupplösning (som ger högre upplösning i basfrekvenser) eller deharmonisering (för enklare analys av fundamentala frekvenser).
  • Integrerad rörmättnad ger ljudet en fantastisk vintage analog känsla.
  • Upp till 8 kanalers surroundbehandling – våra plugins kan hantera inte bara mono- och stereosignaler utan även upp till 8 kanaler med surroundljud, vilket gör dem idealiska för ljudproduktion för filmer, spel etc.
  • Justerbar uppsampling 1x-4x för att minimera aliasing och få ett ännu tydligare ljud.
  • Extremt avancerat och lättanvänt användargränssnitt – våra produkter är alltid designade för att förbättra arbetsflödet. Du kan enkelt ändra alla värden, finjustera varje kontroll på flera sätt. Enkel orientering i ett standardiserat GUI, textredigering och smidig visualisering med nästan obegränsad zoomning är standard i alla våra plugins. Dessutom är våra plugins världens första (och fortfarande de enda), som stöder storleksändringsbara och stilbara GUI.
  • MIDI-kontroller med MIDI-lärning – du kan mappa vilken parameter som helst till valfri MIDI-kontroller eller MIDI-keyboard och styra den i realtid eller spela in och automatisera den.
  • Mycket snabb, optimerad för SSE- och SSE2-processorer.
  • Global förinställningshantering och online förinställningsutbyte – med hjälp av en titelknapp kan du spara dina inställningar (som delas på datorn) så att du enkelt kan komma åt dessa i andra låtar. Dessutom kan alla plugins automatiskt dela dina förinställningar och ladda ner förinställningar för andra användare från våra servrar (om den här funktionen är aktiverad). Vi bygger en gemenskap och du kan vara en del av den!
  • Helt automatiserad.