Mer detaljerat snabb CV i den senaste Xbox-uppdateringen

0 Shares

Snabbt CV i den senaste Xbox-uppdateringen

Ankomsten av Quick Resume-funktionen har helt förÀndrat sÀttet vi Àndrar spelet pÄ Xbox Series X och Xbox Series S , eftersom konsolerna kan hÄlla flera aktiva spel i minnet för att kunna vÀxla frÄn ett till ett annat med total hastighet. TyvÀrr, sedan funktionen kom, har anvÀndarna inte varit sÀrskilt tydliga med nÀr exakt funktionen Àr aktiv, men som tur Àr har en ny uppdatering rensat alla tvivel om den.

Detaljerna för Quick Resume

Xbox Quick Resume

Genom en uppdatering tillgÀnglig för alla dessa medlemmar av alfaringen i Xbox Previews-programmet har konsolerna fÄtt nya indikatorer pÄ skÀrmen som ger mer information om spelet eller spelen som körs just nu.

Med den nya uppdateringen behöver du bara klicka pÄ Guide-knappen i mitten av spelet för att kontrollera om det spelet Àr kompatibelt med Quick Resume-funktionen. Om det Àr det betyder det att spelet hÄlls i minnet Àven nÀr man öppnar ett annat spel, att man kan byta frÄn ett till ett annat mycket snabbt utan att vÀnta pÄ laddningstider eller starta om spelet.

Hur man vet vilka spel som fortfarande körs

Xbox Quick Resume

Detta var en av frĂ„gorna vi stĂ€llde oss nĂ€r vi navigerade i grĂ€nssnittet, eftersom med Quick Resume aktivt i flera spel kunde anvĂ€ndarna inte veta exakt vilka spel som fortfarande kördes i bakgrunden. Detta har nu helt Ă€ndrats, sedan i menyn Mina applikationer och spel i sidomenyn som visas nĂ€r genom att trycka pĂ„ guideknappen , kan vi hitta en grupp som heter “Quick Resume” dĂ€r vi kan se vilka spel som hĂ„lls öppna i det ögonblicket.

Det kommer att tjÀna till att ladda ner snabbare

Xbox nedladdningshastighet

Detta, förutom att hjÀlpa oss att reda ut lite av det kaos som vi kan ha som okontrollerade öppna spel, kommer ocksÄ att bidra till att förbÀttra nedladdningshastigheten nÀr vi gör överföringar frÄn Xbox Live-servrar.

Och vi mÄste komma ihÄg att medan ett spel körs kommer överföringshastigheten att sjunka drastiskt, eftersom avsikten med denna hastighetsminskning Àr att garantera perfekt funktion och onlineprestanda för de pÄgÄende spelen. DÀrför, om du slutar spela, gÄ tillbaka till menyn och fortsÀtter att ladda ner ett spel frÄn Xbox Game Pass-katalogen, kommer nedladdningen inte att nÄ höga hastigheter om du inte stÀnger alla spel som hÄlls öppna.

Denna begrÀnsade nedladdning Àr utan tvekan en nÄgot besvÀrlig process, men Microsoft försÀkrade att de arbetar för att hitta ett sÀtt för allt att flyta mer intuitivt och transparent för anvÀndaren, sÄ det Àr möjligt att en ny uppdatering fixar denna röra i framtiden.

0 Shares