Mer detaljerat snabb CV i den senaste Xbox-uppdateringen

Snabbt CV i den senaste Xbox-uppdateringen

Ankomsten av Quick Resume-funktionen har helt förändrat sättet vi ändrar spelet på Xbox Series X och Xbox Series S , eftersom konsolerna kan hålla flera aktiva spel i minnet för att kunna växla från ett till ett annat med total hastighet. Tyvärr, sedan funktionen kom, har användarna inte varit särskilt tydliga med när exakt funktionen är aktiv, men som tur är har en ny uppdatering rensat alla tvivel om den.

Detaljerna för Quick Resume

Xbox Quick Resume

Genom en uppdatering tillgänglig för alla dessa medlemmar av alfaringen i Xbox Previews-programmet har konsolerna fått nya indikatorer på skärmen som ger mer information om spelet eller spelen som körs just nu.

Med den nya uppdateringen behöver du bara klicka på Guide-knappen i mitten av spelet för att kontrollera om det spelet är kompatibelt med Quick Resume-funktionen. Om det är det betyder det att spelet hålls i minnet även när man öppnar ett annat spel, att man kan byta från ett till ett annat mycket snabbt utan att vänta på laddningstider eller starta om spelet.

Hur man vet vilka spel som fortfarande körs

Xbox Quick Resume

Detta var en av frågorna vi ställde oss när vi navigerade i gränssnittet, eftersom med Quick Resume aktivt i flera spel kunde användarna inte veta exakt vilka spel som fortfarande kördes i bakgrunden. Detta har nu helt ändrats, sedan i menyn Mina applikationer och spel i sidomenyn som visas när genom att trycka på guideknappen , kan vi hitta en grupp som heter “Quick Resume” där vi kan se vilka spel som hålls öppna i det ögonblicket.

Det kommer att tjäna till att ladda ner snabbare

Xbox nedladdningshastighet

Detta, förutom att hjälpa oss att reda ut lite av det kaos som vi kan ha som okontrollerade öppna spel, kommer också att bidra till att förbättra nedladdningshastigheten när vi gör överföringar från Xbox Live-servrar.

Och vi måste komma ihåg att medan ett spel körs kommer överföringshastigheten att sjunka drastiskt, eftersom avsikten med denna hastighetsminskning är att garantera perfekt funktion och onlineprestanda för de pågående spelen. Därför, om du slutar spela, gå tillbaka till menyn och fortsätter att ladda ner ett spel från Xbox Game Pass-katalogen, kommer nedladdningen inte att nå höga hastigheter om du inte stänger alla spel som hålls öppna.

Denna begränsade nedladdning är utan tvekan en något besvärlig process, men Microsoft försäkrade att de arbetar för att hitta ett sätt för allt att flyta mer intuitivt och transparent för användaren, så det är möjligt att en ny uppdatering fixar denna röra i framtiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button