Meizu Legent Leaks föreslår 2K -skärm och 16MP kamera

0 Shares

Efter att ha lanserat sin flaggskeppssmartphone Pro 6 Plus för ett tag sedan arbetar Meizu enligt uppgift med en ny premium -smartphone med kodenamnet “Legent”. De nya läckorna som publicerades på den populära kinesiska sociala medierna Weibo gav oss en smygtitt på vad Meizu har ställt upp i butiken.

meizu-legent-1

Skisserna på telefonen som läckte ut på Weibo -webbplatsen som tydligt visar alla sidor av enheten. Telefonen kommer sannolikt med böjda kanter och inbyggd fingeravtryckssensor på hemknappen. Det som verkligen verkar intressant är skisserna kameramodulen som kan skjutas upp till dubbla som en selfiekamera. Tidigare har företag som Oppo gjort ett försök med sådan design men det misslyckades med att bli mainstream.

meizu-legent-kamera

Enligt läckorna kommer Meizu Legent sannolikt att skryta med en 5,7-tums QHD 2K super AMOLED dubbelböjd skärm med 3D-pressstöd och 2,5D-glas. Meizu förlitar sig på Samsung Exynos 8893 octa-core chipset som tickar på 2,7 GHz för alla tunga lyft.

meizu-legent-specifikationer

Det sägs komma med 6 GB RAM och 64 GB / 128 GB UFS2.0 intern lagring tillsammans med stöd för dubbla SIM -kort. För slutare har den 16 MP Sonys senaste IMX438-sensor med f /1,7 bländare och laserfokus. Samma kamera fungerar som selfiespelaren. Smarttelefonen kommer sannolikt att komma ur lådan som körs på Android 7.0 -baserade Flyme 6 OS. Den stöds av ett 3400mAh batteri som kan levereras med en 30W m-laddning 4.0.

För närvarande är trovärdigheten för dessa läckor tveksam, så det kanske inte blir helt sant så vi råder dig till det med en nypa salt.

0 Shares