Meizu Buds TWS-hörlurar med vattenbeständighet och ENC lanserades i Indien: Pris, specifikationer

0 Shares

Meizu, ett kinesiskt varumärke som har legat vilande i Indien, lanserade sina riktigt trådlösa öronproppar – Meizu Buds i Indien. Meizu TWS har en stamdesign som liknar Apple AirPods. Dessa AirPods liknar drivs av Airoha AB1562M-chipset. Dessa knoppar är stänkbeständiga, stöder snabb ihopkoppling och har ENC-teknik (Environmental Buller Cancellation) för att förbättra samtalsupplevelsen.

Dessa TWS-öronproppar kommer i Flipkart-hyllorna under Big Million Days-försäljningen och kommer att finnas i ett enda vitt färgalternativ.

Meizu Buds-pris i Indien, tillgänglighet

Priset på Meizu Buds India sätts till 3 499 Rs och kommer att säljas på Flipkart från och med den 16 oktober. Som en del av Big Million Days-försäljningen kommer dessa Meizu TWS-öronsnäckor att säljas för 2799 Rs.

Flipkart Axis Banks kreditkortsinnehavare kommer att kunna få ytterligare 5 procent cashback.

Meizu Buds specifikationer, funktioner

Meizu Buds har 13 mm grafiska dynamiska drivrutiner och dual-mic med ENC-brusreducering. Meizu Buds använder Bluetooth 5.0 för anslutning och kräver upp till 5 timmars batteritid under musikuppspelning och upp till 20 timmar för att ringa med ett laddningsfodral. Meizu har möjliggjort stöd för snabb laddning.

När ärendet är fulladdat kan det fylla på Meizu Buds tre gånger, enligt företaget. Meizu Buds är IPX5 vattentåliga och väger bara 3,1 gram per öronpropp. De har också en låg latensfunktion som är viktig för spel. Dessa knoppar har också touchkontroller som kan användas för att byta musikspår, svara eller avsluta telefonsamtal.

0 Shares