MEE Audio lanserar X10 True Wireless Earbuds i Indien för Rs. 4999

MEE-ljud har kommit in på den indiska riktigt trådlösa marknaden med lanseringen av sina X10 Truly Wireless-öronsnäckor. De har IPx5-betyg, Bluetooth 5.0 och totalt 23 timmars batteritid med det medföljande laddningsfodralet.

X10 Truly Wireless-öronsnäckorna har en kompakt ergonomisk design som är in-ear-twist-to-fit-stil för öronsnäckorna. Den har bra ljudisolering med valet av 3 storlekar av mjuka öronsnäckor i silikon för att ge bästa passform. IPX5-klassificeringen gör den perfekt för användning i gymmet eller andra träningspass. Enheten drivs med 5 mm HD-mikrodrivrutiner som MEE-ljud hävdar kommer att ge djup bas, varm mitt och kristallklara toppar.

Anslutning sköts av Bluetooth 5.0 som lovar en bra stabil anslutning med låg latens. Ihopkopplingen går också snabbt med smart trådlös teknik som automatiskt parar ihop öronsnäckorna så snart den tas ur fodralet. Det finns integrerade kontrollmedier, volym, 1-knapps tillgång till röstassistenter och samtal med den inbyggda mikrofonen.

För batteriets livslängd kräver MEE-ljud 4,5 timmar till kontinuerlig lyssningstid med ytterligare 18 timmar lagrade på laddningsfodralet. Laddningsfodralet kan laddas via den medföljande USB-C-kabeln. X10 Truly Wireless-öronsnäckorna finns i två färger; svart och blått kan köpas online via Headphonezone för Rs. 4999.

Relaterade Artiklar

Back to top button