Med Xbox Series X är dina spel inte färdiga med en enkel omstart av konsolen

0 Shares

Spel utan avbrott

Xbox-serien x

Som de upptäckte i The Verge har den välkända Microsoft-medarbetaren kommenterat en serie nya detaljer genom sitt senaste kapitel i sin Podcast. Som han har sagt har han använt en Xbox-serien x som huvudkonsol hemma, och detta gör att du bättre kan förstå plattformen som kommer i butiker i slutet av året.

Bland de saker som han har upptäckt har han kommenterat att han vid en viss tidpunkt fick en systemuppdatering och att han, efter att ha använt den och startat om konsolen, kunde fortsätta spela där han slutade. Denna detalj är ganska intressant, eftersom den skulle bekräfta att funktionen att sammanfatta spel skulle förbli i minnet även efter en omstart.

Med tanke på att konsolen är i utvecklingsfas fick Hryb troligen en touch från sina kollegor och varnade för att det fanns en ny uppdatering för att förbättra systemets prestanda, eftersom idag lanserar den nuvarande Xbox One ingen form av anmälan av den här typen för att uppmuntra dig att uppdatera så för gott.

Detta får oss att tvivla på om den nya Xbox Series X kommer att ha någon form av ny aviseringspanel eller om vad vi trodde helt enkelt hände: “hej Larry, uppdatera konsolen som passar dig bättre med de senaste justeringarna vi har gjort.” Hur det än är, det är fantastiska nyheter att vi kan fortsätta spela inför eventuella oförutsedda händelser.

Ljud bortom det verkliga

Å andra sidan verkar det som att strålspårning går utöver bilden. Också närvarande i podcastkapitlet var Jason Roland, chef för Xbox-administrationsprogrammet, som försäkrade att de förutom att få riktiga ljusreflektioner med hjälp av specifik hårdvara för strålespårning också kommer att kunna erbjuda strålespårning i ljud, vilket skulle vara ungefär som ett rumsligt ljudsystem med större nedsänkning.

Vi vet inte exakt hur det kommer att fungera, men det låter verkligen tilltalande. För att lära oss mer om denna teknik behöver vi bara vänta på GDC i San Francisco, eftersom det kommer att hållas en gemensam konferens mellan ljudexperter från Microsoft, Dolby och andra tillverkare för att prata om hårdvaruljudacceleration, vilket oundvikligen låter som mer information om Xbox Series X.

0 Shares