Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Med dessa knappar kan du utföra Alexa-kommandon utan att öppna munnen

Flic, knappen som väcker Alexa

Flic

Alexa finns överallt, men det finns inget konkret utöver Echos. Med tanken på att kunna ha det närmare eller, mer till hands, syftar Flic till att erbjuda ett fysiskt medium för att utföra de kommandon du vill ha med ett knapptryck. Så lätt.

Tanken är att du kan ha en knapp till hands för att utföra olika åtgärder, och på samma sätt som du skapar recept så att du med ett röstkommando kan tända lamporna och andra enheter samtidigt, med dessa knappar kan du gör just det.

Ett mycket användbart verktyg för äldre människor

Dess möjligheter inbjuder oss att tänka på något som är användbart för äldre människor som behöver stänga av vissa enheter. Med ett enkelt klick kunde de stänga av många enheter samtidigt eller helt enkelt stänga av alla lampor innan de somnar genom att placera en knapp bredvid sängbordet.

Den har en metallklämma som gör att den kan bäras som en nyckelring eller som en enkel hänge, så det finns ingen möjlighet att förlora den om vi alltid kan bära den med oss.

Olika handlingssätt

Dessa knappar låter dig konfigurera tre typer av åtgärder, att kunna göra ett enda klick, dubbelklicka eller hålla ned för att aktivera ett eller annat alternativ. Alternativen är oändliga, eftersom vi förutom att kunna aktivera alla typer av åtgärder med enheter länkade till Alexa eller Homekit, också kan använda åtgärder relaterade till Slack, IFTTT, Microsoft Flow och många andra verktyg.

En mycket mångsidig knapp

Flic

Dessa små knappar kan placeras på tusen sätt, eftersom de har en självhäftande yta som de kan fästas var som helst, förutom att de kan placera personliga klistermärken för att perfekt identifiera deras funktion.

Som ett intressant faktum är det interna batteriet perfekt utbytbart, så du behöver inte oroa dig för enhetens hållbarhet. Det interna batteriet lovar många års drift, men när du behöver byta ut det kan du göra det utan problem

Hur mycket?

Flic

Dessa smarta knappar för Alexa Y Homekit de har ett pris på 136 euro för startpaketet, som består av navet och fyra knappar. Navet kommer att ha ansvaret för att upprätta och kontrollera alla knappar som vi har hemma genom en långdistans Bluetooth 5.0 LE-anslutning och kommer att kunna styra totalt 63 knappar totalt.

Varje Flic har ett pris på 25 euro, men du kan köpa paket med fler enheter tills du når 35% rabatt. Hubben har också en nätverksport för att ha en internetanslutning utan problem, och vi kan också ansluta en infraröd sändare för att kunna utföra mer intelligenta funktioner med enheter som kräver denna anslutning.