Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Marvel’s Spider-Man 2, Alan Wake 2, Assassin’s Creed Mirage och fler spel från PlayStation Showcase

Sony avslöjade vid sin PlayStation Showcase spännande innehåll och imponerande nya spelavslöjanden, inklusive en ny djupgående förhandstitt av Marvels Spider-Man 2, ikoniska spelserier som Metal Gear Solid och Resident Evil och uppföljare till fanfavoriter som Dragon’s Dogma, Alan Wake och Arizona Sunshine. Det presenterade också Project Q, en spelhanddator som streamar spel från PS5.

Marvel’s Spider-Man 2

Gameplay avslöjar och Kraven the Hunter-scenen från Marvel’s Spider-Man 2 ett av årets mest efterlängtade spel, nästa del av den ursprungliga Marvel’s Spider-Man-serien kommer till PlayStation 5 hösten 2023.

Alan Wake 2

Gameplay avslöjar Alan Wake 2, en psykologisk överlevnadsskräckupplevelse för en spelare och uppföljaren till det prisbelönta originalspelet Alan Wake från 2010 och flera av årets spel.

Uppföljaren är byggd från grunden för att vara en sann nästa generations upplevelse på PlayStation 5 med fantastiskt detaljerade bilder som ger liv åt historien, handlingen och miljöerna genom Remedys Northlight-motor.

Alan Wake 2 lanseras på PlayStation 5 den 17 oktober 2023.

Assassin’s Creed Mirage

I den nya gameplaytrailern av Assassin’s Creed Mirage kommer du att fortsätta följa Basims resa, en av de mest mångsidiga och fyndiga Assassins i franchisehistorien.

Några nya funktioner som kan ses i gameplay-trailern är Assassin’s Focus, som gör att Basim kan markera och mörda flera mål i rad.

Genom hela trailern kan du se en modern version av de ikoniska funktionerna och spelelementen som har definierat Assassin’s Creed-serien i över 15 år.

Assassin’s Creed Mirage släpps till PlayStation 5 och 4, Windows, Xbox One, Series X och Series S och Amazon Luna den 12 oktober 2023.

Harmoni

Teasertrailer för Concord, en ny PvP-multiplayer-förstapersonsskjutare från Firewalk Studios som kommer till PS5 och PC nästa år. Varje gång du loggar in är början på ett nytt äventyr och varje match är en möjlighet till en ny historia. Det är dessa ideal som definierar Concord, dess unika universum av livfulla världar och dess rika skara färgglada karaktärer.

Concord kommer att finnas tillgängligt för PlayStation 5 och PC 2024.

Destiny 2: The Final Shape

The Destiny 2, med titeln The Final Shape, blir den episka avslutningen på Destinys decennielånga Light & Darkness-saga. Mer detaljer kommer att avslöjas vid Bungies Destiny Showcase-evenemang. Spelet kommer till PlayStation 5 och 4 den 22 augusti.

Fairgame$

Fairgame$ från Haven Studios är ett konkurrenskraftigt, modernt rånspel där du slår dig ihop för att bryta in på exotiska platser och stjäla lasten. Du behöver inte bara överlista vakter och säkerhetssystem – du tävlar också mot andra lag.

Besättningar som extraherar med mest byte och flärd kanske bara tar sig till toppen av Fairgame$. Den kommer snart att finnas tillgänglig för PS5 och PC.

Helldivers 2

Helldivers 2 är ett nytt kooperativt skjutspel som packar in frenetiska tredjepersonsaktioner mot massiva fiendens mobs.

Helldivers 2 lanseras på PS5 och PC i år.

Maraton

Marathon, en ny sci-fi PvP-utvinningsskjutare från Bungie kommer att hitta spelare som engagerar varandra som cybernetiska legosoldater kända som Runners, och utforskar en förlorad koloni på planeten Tau Ceti IV i jakt på rikedomar, berömmelse och skändlighet.

Marathon är för närvarande under utveckling för PlayStation 5 och PC, med full cross-play och cross-save.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 får en ny Your Story-trailer. ”Berättelser skriver inte sig själva. Det gör legender. Kliv in på World Tour med din avatar för att träffa de legendariska karaktärerna som kommer att inspirera din resa för att hitta innebörden av sann styrka”, säger företaget.

Street Fighter 6 kommer att finnas tillgänglig den 2 juni på PS5 och PS4.

Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI, ett helt nytt mainline-bidrag i Final Fantasy-serien, får en lanseringstrailer – Salvation. I lanseringstrailern ser vi de svåra omständigheterna som bärarna möter, de som är födda med förmågan att kasta magiker efter behag.

Final Fantasy XVI kommer att finnas tillgänglig för PlayStation 5 den 22 juni.

Ghostrunner 2

Ghostrunner 2 är en uppföljare till den populära Ghostrunner som utspelar sig ett år efter händelserna i det första spelet. Uppföljaren tar det till nästa nivå med de tuffaste motståndarna du någonsin mött i ett tv-spel, säger företaget.

Ghostrunner 2 kommer att lanseras 2023 på PlayStation 5.

Slå Saber

Beat Sabre, ett av de mest sålda VR-spelen genom tiderna, är nu tillgängligt på PlayStation VR2. Queen Music Pack med 11 ikoniska låtar från det legendariska rockbandet är ute nu för 13,99 USD.

Arizona Sunshine 2

Arizona Sunshine 2, nästa generations uppföljare till den prisbelönta VR-apokalypsen, innehåller ännu mer underbara zombieaction.

Arizona Sunshine 2 lanseras på PS VR2 i år.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 är PlayStation VR2-uppföljaren till den skrämmande VR-upplevelsen som gav nytt liv till den ikoniska skräckserien som släpptes redan 2019.

Hjälp Wanted 2 förbättrar originaltiteln och introducerar flera helt nya minispel som tar dig ansikte mot ansikte med välbekanta karaktärer och platser från seriens förflutna.

Spelet släpps snart på PS VR2.

Resident Evil 4 VR-läge

Den första trailern för Resident Evil 4 VR Mode är här. Det är en free DLC för PlayStation 5-versionen av spelet. Det är för närvarande under utveckling, så releasedatum och andra detaljer kommer att avslöjas snart.

Crossfire: Sierra Squad

Crossfire: Sierra Squad är en helt ny arkad-action FPS för PlayStation VR2 som släpps snart. I spelet är du ledare för ett paramilitärt elitteam inom Global Risk-organisationen som står inför en oväntad skärmytsling med den rivaliserande Black List-organisationen.