Marvel hyllar Chadwick Boseman i sina serier!

Chadwick Boseman, för alltid

Ibland lyckas en skådespelare överskrida bortom sin roll och speciella omständigheter möts som gör det omöjligt att ersätta. Det har hänt just med Boseman. Som du vet dog personen som ansvarar för att ge liv åt Black Panther inom Marvel Cinematic Universe förra året ett offer för cancer, ett faktum som överraskade även de högsta cheferna i Disney och Marvel Studios, eftersom skådespelaren bestämde sig för att han bär hans sjukdom i strängaste integritet till slutet.

Med hans avgång fanns ett tomrum som skakade alla. Och det är att Chadwick inte hade begränsat sig till att spela ytterligare en karaktär inom den komiska världen: han hade återuppstått en ikon inom det afroamerikanska samhället, eftersom Black Panther var först afrikansk superhjälte av historien om serietidningen i USA (den uppträdde för första gången i panelen i juli 1966). Skådespelaren själv var också ganska involverad i sociala evenemang relaterade till att försvara rättigheterna för denna gemenskap, vilket bara bidrog till hans legend.

Shuri - Black Panther

Så mycket så att Disney efter sin sorgliga avgång inte tvekade att hyra honom med flera små handlingar (om du till exempel går in på filmen på Disney + kan du se en speciell introduktion med bilder av skådespelaren) och till och med gjorde en beslut som djupt påverkade sagans framtid men som kändes nödvändigt: Ingen kommer att ersätta Boseman som Black Panther i sin nästa film (redan planerad), överlämnar stafettpinnen direkt till sin syster Shuri. Och det är inte den enda hyllningen, som vi säger, speciell som han har fått.

En nick i Marvel-serier

På ett extraordinärt sätt har Marvel själv beslutat att hylla sin lilla hyllning i sin serietidning, något som utan tvekan kommer att glädja alla pappersälskare som också är anslutna till filmförslag.

Hur gjorde du det? Tja, ge kodnamnet på “Boseman” till en helicarrier från Wakanda som visas i vignetterna av Avengers-seriens nummer 41. Du kan se bilden nedan, tillhandahållen av folket på TheDirect.

Hyllning till Boseman i Marvel-serier

Det är inte något väldigt fräckt, som du kan se, men tillräckligt för alla fans av MCU att lägga märke till förlagets omnämnande för att göra en liten nick till den missade Chadwick. Det är vanligtvis inte heller något vanligt, mycket mindre på papper, så detaljerna blir ännu mer relevanta om möjligt. Trevlig gest.

Relaterade Artiklar

Back to top button