Marvel: Den slutliga releasen av Eternals Will Depend on Another Movie

0 Shares

Det bör noteras att båda Svart änka och Självmordsgruppen hade samtidigt premiär på streamingplattformar och biografer, vilket helt klart har påverkat publiken på den stora duken, men ändå litar inte Marvel på att avslutningen av 2021 är så positiv och det är därför han har all sin uppmärksamhet fokuserad på Shang-Chi … till den grad att hans prestation kommer att avgöra resten av hans schema.

Ett kassamisslyckande skulle leda till en försening för Eternals

Det verkar som Shang – Chi och legenden om de tio ringarna kommer att bli ett lackmustest för Marvel Studios. Företaget kommer att vänta på att se resultatet av filmen i biljettkassan – den öppnar den 3 september och baserat på det kommer det att bestämma vad de ska göra med Eternals.

Kom ihåg att Chloè Zhaos episka superhjältefilm i princip är planerad till den 28 oktober, men om den tidigare nämnda kampsportsfilmen inte uppfyller minimikravet kommer Disney inte att tveka att fördröja det och vänta lite längre på att allmänheten ska vara mer stödjande för att fylla rummen.

Eternals - Marvel - Eternals

Detta anges i Vulture, där det indikeras att denna rörelse inte bara skulle påverka The Eternals, naturligtvis: den skulle också påverka premiären av Spider-Man: Ingen väg hem , planerad till denna jul – även om det också är sant att Spider-Man säljs så Även om de tidigare filmerna var ett fiasko, skulle det inte alls behöva betyda ett dåligt omen för den tredje delen av denna mycket efterlängtade film.

Och du, har du någonsin gått på bio efter att biograferna öppnat igen?

0 Shares