Marvel Cinemas Spider-Man No Way Home läckte online tillsammans med dess…

0 Shares

Det senaste i Marvel Universe Spider-Man No Way Home har redan släppts på bio. Men den tråkiga nyheten är att filmen också har läckt ut på vissa torrentsajter och andra nätverk som möjliggör piratkopiering.

Filmen finns i olika versioner av kvalitet och filstorlek (från 847 MB ​​till 2,46 GB). Även om många kopior visar sig vara äkta, tack vare skärmdumparna och kommentarerna för att intyga deras legitimitet, men vissa kommentarer varnar också för att länkar är bedrägliga och bara fångar användarna att ladda skadlig programvara, virus och annat på deras system.

En stillbild från trailern till Spider-Man No Way Home

LÄS ÄVEN: Marvels Shang-Chi får en uppföljare när regissören Daniel Cretton ingår ett avtal med studiorna

Även de äkta versionerna som finns tillgängliga kommer i dålig kvalitet med annonser emellan. Vi på Smartprix accepterar denna olagliga fildelning. Den här typen av piratkopiering strider mot lagen och filmskapare förtjänar att få betalt för innehållet de skapar. Därför vill jag uppriktigt be alla de fans av Spider-Man som inte vill eller inte kan gå på bio att vänta tills filmen strömmar på en OTT-plattform. Vänligen ladda inte ner och titta på den piratkopierade versionen, som är låg i kvalitet och också olaglig.

Den första läckta versionen av filmen kom upp på flera torrentsajter tidigt på torsdagen den 16 december med en etikett “CAM” som tyder på att den filmades med en videokamera på biografer. Detta kan hända eftersom Spider-Man No Way Home redan har släppts i Storbritannien och andra marknader på onsdag och i Indien på torsdag.

En stillbild från trailern

Enligt skärmdumparna och kommentarerna är den illegala Spider-Man-rippen också fylld med annonser. Den är tillgänglig på engelska och spanska och finns på en webbsida för hasardspel och vadslagning online. Det finns inga undertexter och inte heller några annonser i versionen tillgängliga på denna spelwebbplats. Den övergripande användarupplevelsen kommer definitivt att bli mycket dålig om du piratkopierar filmen från någon av dessa webbplatser.

Lättnadens suck för Sony Pictures, Marvel Studios och skådespelarna och besättningen är att den CAM-inspelade versionen av Spider-Man-filmen är fruktansvärt dålig. Så mycket att det inte går att se på sajter. Enligt de synliga skärmdumparna är inte ens ansikten på människor igenkännbara. Skotten är för svagt upplysta och inga uttryck eller ledtrådar kan förstås. Det finns problem med dess skärpa, detaljer, kontrast, beskärning, vinkel och färger. Att lägga upp skärmdumpar här skulle vara att dela spoilers så jag kommer inte att göra det men så långt jag försökte höra är ljudkvaliteten lika hemsk som videokvaliteten. Dessa läckor bör uppmuntra tittarna att bara se den på bio.

Om Spider-Man: No Way Home Movie

Styrd av regissören Jon Watts, hittar Spider-Man No Way Home Peter Parker (Tom Holland) som hanterar flera skurkar från Tobey Maguire och Andrew Garfields val som Spider-Men. Rykten spekulerar också i att Toby Maguire kommer att ta på sig Spidey-dräkten igen, även om alla inblandade upprepade gånger har förnekat dessa rapporter.

En stillbild från trailern

LÄS ÄVEN: Spider-Man No Way Home släpps en dag tidigare i Indien

Förutom Tom Holland spelar filmen Zendaya som Parkers flickvän MJ, Benedict Cumberbatch som Dr Strange, Jon Favreau som Tony Starks tidigare livvakt Happy Hogan och andra. Vissa karaktärer från Spiderman 2 har också ändrat sina roller.

Spider-Man: No Way Home Detaljer

Utgivningsdatum 16 december 2021
Språk engelska, hindi, tamil, telugu (i Indien)
Genre Action, Äventyr, Fantasy, Sci-fi, Superhjälte
Varaktighet 2 timmar 28 minuter
Kasta Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch
Direktör Jon Watts
musik Michael Giacchino
Produktion Columbia Pictures, Marvel Pictures
Producent Kevin Feige, Amy Pascal
Certifikat 13+
Biljettbokningar BookMyShow
0 Shares