Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Mario Kart Tour: tips och tricks för att vinna loppen

Just därför kommer vi att lära dig alla möjliga tips och tricks för Mario Kart Tour. Bara på detta sätt kommer du inte bara att vara först i alla loppen, utan också få en mycket hög poäng för att låsa upp priser.

Mario Kart Tour: tips och tricks för att vinna loppen

Hur man blir mästare

I första hand ska vi fokusera på att ge dig alla möjliga tips när det gäller att tävla och försöka vara bland de första klassificerade . Den berömda Mario Bros racingsagan är inte så enkel som den verkar, eftersom du har många alternativ på vägen för att slå dina rivaler.

Välj den mest bekväma typen av kontroll

Det viktigaste innan du börjar tävla är att välja dina favoritkontroller. Du har flera alternativ till hands, till exempel möjligheten att välja intelligent körning att flytta genom att vrida din smartphone som om den vore en ratt. Vi rekommenderar dock inte att satsa på detta alternativ, eftersom ev ofrivillig rörelse från din sida kan förstöra loppet.

Styr Mario Kart Tour

Välj skärmorientering (stående eller liggande), manuell drift, stäng av Smart Steering och automatiska objekt. Det här är perfekt uppställning att spela, men det slutgiltiga beslutet är ditt beroende på din spelstil och hur bäst du känner dig vid kontrollerna.

Dra nytta av turbon varje gång

Turbon är ett väsentligt inslag i alla spel i serien och Mario Kart Tour är inget undantag. Tack vare den här egenskapen kan du köra om rivaler, få distans och mycket mer fart även om dess optimala kontroll inte alls är lätt.

För att få turbo du måste driva , vilket är ganska lätt att göra, hoppa bara medan du vänder dig åt sidan och håll fingret tills vi ser gnistor börja komma ut ur våra hjul. De mest erfarna spelarna är kapabla att utföra denna åtgärd även på raksträckor för att ständigt få extra fart, men det här är en något komplicerad övning som vi rekommenderar att du provar innan du provar den i officiella lopp.

I denna mening är det nödvändigt att påpeka att det finns tre typer av turbo : Miniturbo, Superminiturbo och Ultraminiturbo. Dessa aktiveras successivt när vi driver utan avbrott i processen, även om den sista turbon bara är tillgänglig om den smarta ratten är avaktiverad. Å andra sidan, under nedräkningen till starten av loppet, börja accelerera när nummer 2 verkar vara börja med en acceleration och hoppa när du är på väg att nå kanten av en ramp, potthål eller något annat element på kartan för att öka hastigheten. hastighet när du träffar marken.

Ibland spelar det ingen roll att vara först

Det kan verka motsägelsefullt, men i Mario Kart Tour är det inte helt viktigt att vara först, till skillnad från sagans ursprungliga delar. I spelet för smartphones finns det ett mycket generöst poängsystem som ger belöningar även till de sista spelarna och även på andra plats kan du få 5 stjärnor.

Därför rekommenderar vi att du inte stänger applikationen om du ser att du har ett dåligt lopp, eftersom du kan förlora möjligheten att få priser eller genomföra utmaningar. Tävla alltid till slutet oavsett ranking.

Var uppmärksam på genvägar

Som i alla andra racing-videospel, såväl som i resten av titlarna på Nintendos verk, är det möjligt att dra fördel av genvägar för att minska avståndet till de andra spelarna eller öka den ännu mer om du går först.

mario kart tour carrera vehículos

Dessa representeras vanligtvis med a träskylt som du kan förstöra endast med den aktiva turbon eller ett föremål (endast granater, bomber eller högtalare). Annars kommer du att krascha in i väggen och förlora livsviktig tid, även om du har möjligheten att vänta på att en annan spelare bryter den och följer i deras fotspår.

Kom ihåg: du kan inte falla

Till skillnad från de andra spelen i Mario Kart-sagan, i titeln för Android- och iOS-enheter finns det ingen chans att falla av scenen. Detta beror på att det finns en osynlig vägg som förhindrar det, så var inte rädd när du tar en kurva i all hast, eftersom det enda som kommer att hända är att du tappar lite fart.

Detta är mycket bra för spelare med liten erfarenhet av den här typen av spel, eftersom det ger dem möjlighet att tävla hela tiden utan att förlora mycket tid varje gång de faller från kartan.

Använd föremål klokt

Lådor med frågetecken inuti dem finns alla möjliga föremål som du kan använda till din fördel, som ett bananskal för motståndarna att glida på, en bomb eller skal som bedövar fiender, eller en stjärna som kommer att göra dig osårbar och det kommer att drastiskt öka din hastighet.

Känn på djupet effekterna av var och en av dem och använda dem vid det exakta ögonblicket. Du kan till exempel använda bananskalet efter att ha kommit ut ur ett hörn eller efter ett hopp så att spelarna inte ser det komma.

Vikten av förstärkare

Mario Kart Tour har många kartor och var och en av dem är kopplad till olika karaktärer, fordon och hängglidare. Att välja en karaktär som Peach i det här fallet kommer att ha flera fördelar, som högre baspoäng och att få upp till tre föremål för varje ruta, vilket kan vara dödligt för dina motståndare. Bilen och hängglidaren kommer också att få en högre poäng, samt en multiplikator på actionpoäng respektive kombinationsbonus.

Puntos Mario Kart Tour

De bästa karaktärerna baserade på kartan visas först när du väljer din förare för att underlätta valet. Siffran som var och en av dem visar i det nedre högra hörnet är poängen som var och en har.

Hur man får fler poäng

Som vi redan har nämnt i ett av de tidigare avsnitten måste vi komma ihåg att att vinna alla Mario Kart Tour-loppen inte alltid garanterar fler poäng. Det finns många faktorer som har en avgörande effekt på poängsystemet och nedan kommer vi att visa dig vad de är så att du kan dra nytta av var och en av dem.

Med en hög spelarnivå

Din spelarnivå är en av de aspekter som påverkar den totala poängen. Naturligtvis är skillnaden mellan detta spel och alla andra det du kan sänka din nivå beroende på din position i loppen.

För att få mer erfarenhet är det viktigt att delta i olika kretsar med en multiplikator av poäng. Så i denna mening spelar det roll att vara bland de första i Mario Kart Tour.

Lägg till poängen med vår karaktär, fordon och hängflygare

Varje karaktär har en baspoäng som så småningom kommer att öka med tiden och detta extrapoleras även till både bilen du använder och hängflygaren. Försök att välja den bästa kombinationen för att få så många poäng som möjligt.

Nivel personaje Mario Kart Tour

Lite ovan nämnde vi att systemet visar de bästa karaktärerna, fordonen och hängglidarna först när du går för att välja var och en. Kom ihåg att scenariot påverkar karaktärens baspunkter, så ta en titt innan du startar loppet och lägg till punkterna som visas i det nedre högra hörnet av varje element för att få en totalt baspoäng . Dessutom kan du lösa in inställningar i avsnittet “Meny” på den första spelskärmen för att öka egenskaperna hos dessa tre objekt.

Försök att vara bland de första

Det är okej att inte vinna loppet, men det ideala vore att sikta för åtminstone de tre bästa platserna för att få fler poäng. Om det av någon slump inte är din lyckodag, finns det inget att oroa sig för, eftersom du också kommer att uppnå en blygsam figur som kommer att vara till stor hjälp för dig.

För att vara på pole i Mario Kart Tour, dra nytta av alla tricks som vi har gett dig i det första avsnittet av denna publikation. Övning ger färdighet eller i det här fallet föraren, så ge inte upp och försök att förbättra hela tiden.

Tävla i de högsta kategorierna

Från dess ursprung tillät Mario Kart spelaren att tävla i olika kategorier som visar loppets svårighetsgrad. Dessa fastställs av kubikcentimeter, vilket lämnar ordningen enligt följande: 50, 100, 150 och 200 cc även om du bara kan komma åt det senare om du betalar de 5 euro som guldpasset kostar.

Kategori Mario Kart Tour

Att genomföra var och en av dessa tävlingar ger poäng, men de svårare kan gå upp till 400 poäng . En mer än ansenlig mängd, så vi rekommenderar att du alltid går till de högre nivåerna.

Gör allt du kan

Att kombinera åtgärder under hela loppet kan göra dig utföra en combo som kommer att multiplicera de sista poängen när det är över. Det betyder att du måste använda allt du har lärt dig för att uppnå en oslagbar poäng.

Länka non-stop drifter, träffa fiender med föremål, turbon eller någon annan rörelse för att uppnå en hög kombination. Det här är ganska knepigt, men bli inte orolig om du inte lyckas kombinera många åtgärder de första gångerna.