Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Map Rush, Warzone och mer

Akta dig för paintballs

Call of duty paintball

Ett nytt läge som ser ut att vara ganska populärt är på väg att slå ut i kalla krigets multiplayer. Och det gör det med återkomsten av en gammal karta från Black Ops II, Rush, den mytomspunna platsen för en 6 vs 6 inspirerad av en paintball-arena som kommer helt remastrad för att äntligen erbjuda den modalitet du har väntat på: paintball.

I det här nya spelläget som heter Paintball Moshpit kommer det att finnas tillgängligt i Rush och andra kartor, och det kommer att introducera visuella effekter och ljud som är typiska för riktig paintball, att kunna njuta av effekterna av paintballs som om du var i en riktig kamp. Från actuvision uppmuntrar de dig att skapa anpassade spel att spela med vänner där du ställer in din hälsa till ett minimum så att du avslutar spelet med minsta möjliga träff från paintball. Det är verkligen spänning och inte Warzone.

En stor uppdatering

Call of duty paintball

Nedladdningspaketen för Cal lof Duty-uppdateringar är enorma, men vi kommer inte att förneka att de har ont om innehåll. Den här gången introducerar 9GB-uppdateringen för Warzone och 17-20GB för Cold War ett stort antal förbättringar, nya lägen och funktioner som kommer att utöka de olika spellägena i Call of Duty.

I till exempel Warzone kommer det nya Payload-läget att introduceras, som kommer att möta två lag om 20 spelare, och där ett av dem måste eskortera med en konvoj med bitar från en satellit medan det andra laget försöker stoppa rutten genom att placera ut fällor och hinder för att bromsa din ankomst till destinationen. För att göra saken värre börjar de mystiska röda dörrarna bete sig väldigt konstigt, så från och med nu kan vad som helst hända henne.

När det kommer till zombies kommer den nya Mauer Der Toten-kartan att ta dig med på en ny zombierundsupplevelse där Requiem-agenter måste utforska Berlin efter att zombieinvasionen har tagit över staden. U-Bahn-stationen kommer att erbjuda oss brinnande tåg fulla av zombies för att göra det svårt för oss, även om vi som tur är kommer att ha hjälp av Klaus, en beväpnad robot som hjälper oss att besegra dem.

När kommer uppdateringen att vara tillgänglig för nedladdning?

Call of duty paintball

Den nya uppdateringen är nu tillgänglig så att du kan börja ladda ner data direkt (tänk på att nedladdningspaketen består av flera spelningar), dock kommer det nya kapitlet för säsongen inte att börja förrän nästa 15 juli, så tills dess kommer vi inte kunna se nyheterna. När stängningen öppnar nästa 15 klockan 6:00 på morgonen i Spanien kan vi börja njuta av alla nyheter som ingår, med de nya vapnen och nya spellägen.