Måla bilder, teckningar och foton – Bäst Free programvara

0 Shares

Och det är att vår dator kan användas för ett stort antal uppgifter, från att arbeta till att spela tv-spel, men den kan också fungera som ett alternativ till papper och markörer för färgläggning och på så sätt få en hälsosam och fördelaktig passage, både för vuxna och för barn.

Måla bilder, ritningar och foton

Fördelar med färgning hos vuxna och barn

Färgning är en aktivitet som är lämplig för både vuxna och barn, eftersom det har ett stort antal fördelar i båda fallen.

Hos vuxna

Hur enkelt det än kan verka, färgläggning förbättrar vår koncentration och får oss att förbättra vår produktivitet. Det förbättrar också vår kreativitet och minskar stress och ångest. En annan fördel är att den kan fungera som muskelterapi, eftersom det finns många delar av kroppen som arbetar samtidigt, som sinne, händer och fingrar. Dessutom fungerar det att vara positiv och hjälper oss att förbättra självkänslan, för att se att vi gillar resultatet får oss inte att må bättre.

Hos barn

För de små är färgläggning en aktivitet som barn älskar och hjälper dem att utvecklas på skolnivå, och är också ett sätt att kommunicera med vuxna och uttrycka känslor och känslor. Det hjälper dem att utveckla sina motoriska färdigheter, förbättra deras skicklighet och försöka att inte gå utanför konturerna. Det väcker också känslor hos barn som glädje och stolthet över att nå framgång. Dessutom utvecklas de kreativitet, som gynnar koncentration och motorik på ett roligt sätt.

Program för att måla ritningar

Oavsett om vi är vuxna eller barn, kan vi hitta applikationer som vi kan ha roligt med medan vi färglägger och här lämnar vi några free exempel som vi kan ladda ner för Windows.

Sandbox Coloring Pixel Art

Denna applikation är ett roligt och beroendeframkallande spel för pixelkonstälskare i alla åldrar. Vi kan välja bland ett brett utbud av superroliga bilder som vi kan färglägga helt enkelt genom att följa sifferskalan, med olika svårighetsgrader så att det kan passa alla typer av användare, eftersom det är en mycket avkopplande och antistressaktivitet.

Sandbox Coloring Pixel Art

Användningen är oerhört enkel eftersom vi helt enkelt måste välja den pixelritning som vi vill färglägga. Senare måste vi skala pixlarna tills siffrorna visas. Slutligen väljer vi en färg från paletten och färgar den med motsvarande nummer.

Vi kan ladda ner Sandbox Pixel Art för free från Microsoft Store.

Zen: Målarbok för vuxna

En applikation för älskare av ritningar och färgläggningsfoton som vi kan glömma våra dagliga bekymmer och koppla av så mycket vi behöver. Den här målarboken erbjuder oss en helt uppslukande upplevelse som gör att vi kan skapa autentiska konstverk samtidigt som vi njuter av avkopplande musik.

Zen målarbok för vuxna

Den har ett brett utbud av vackra mönster, olika kombinations- och texturalternativ, samt anpassade färger så att möjligheterna är nästan oändliga. När vårt skapande är klart kommer vi att ha möjlighet att spara, skriva ut eller dela vårt arbete på våra sociala nätverk som Facebook, Twitter eller WhatsApp.

Ladda ner Zen: Målarbok för vuxna helt free från Microsoft Store

Utvecklare: JH Digital Solutions

Färsk måla, rita och färglägga på duk

Denna applikation har utvecklats så att vi kan släppa lös all vår inre kreativitet och slappna av för att glömma dagens problem. Det är roligt och lätt att använda som gör att vi kan måla och färglägga på en duk, med lämpliga verktyg anpassade för användare i alla åldrar, som olja, pensel eller penna.

Nymålat

Vi kan rita och färglägga från de styggaste bilderna av våra vänner till de mest spektakulära landskapen, och uppnå en hög grad av realism i finishen. Den har också möjlighet att omvandla valfri färgfoto till färg och göra kombinationer och blandningar av både färger och färger efter vår smak, så att vi kan uppnå en upplevelse som är så lik en målarverkstad som möjligt.

Fresh Paint är en free applikation som vi kan ladda ner från Microsoft Store.

Utvecklare: Microsoft Corporation

Målarbok: Ritning för vuxna och barn

Färgning anses vara en av de bästa antistressterapierna. Denna applikation ställer till vårt förfogande en mängd olika verktyg och färger som vi kommer att ha total handlingsfrihet med när vi färgar. Den har hundratals bilder och foton att färglägga såsom mandalas, djur, bilder av naturen, mat, enhörningar, drakar bland andra typer. Och allt detta utan att behöva en internetanslutning för att göra ritningarna.

Libro Para Colorear Dibujo Para Adultos y Niños

Den har ett fyllningsverktyg som vi kan använda för att fylla polygoner och använda pennan eller penseln för att lägga till färger, så att vi kan använda våra egna färgkombinationer, som är kompatibla med Microsoft Surface Pen. Det är inte nödvändigt att vara expert eftersom vi aldrig kommer att gå utöver gränserna för polygonen som vi färgar. När skapandet är klart kan vi dela det med våra vänner via sociala nätverk. Ett roligt verktyg med roliga högupplösta bilder för både barn att lära sig färga med, samt för vuxna som letar efter ett roligt sätt att lindra stress och oro.

Du kan ladda ner appen Målarbok från Windows Store.

Färg efter nummer – Pixel målarbok

Färgläggning är en rolig aktivitet som hjälper oss både att släppa vår stress och att öka vår kreativitet. Om vi ​​dessutom är älskare av pixlar, kommer denna applikation att vara idealisk för att måla och färglägga free tygla vår fantasi. Den har vackra bilder och pixlade siffror att färglägga, anpassad för både barn och vuxna.

Colorear av Números Pixel libro de Colorear

Dessa målarbilder hjälper barn att lära sig färger och siffror för att hjälpa dem att förbättra sin observation, motorik och träna sin kreativitet och fantasi. För vuxna är det det perfekta verktyget för att koppla av och njuta av timmar av underhållning för att färglägga autentiska pixelkonstverk och dela dem med våra vänner på sociala nätverk. Dess största nackdel är att den har reklam. För att radera dem och få tillgång till hela ditt galleri, kommer det att vara nödvändigt att köpa dess Premium-version.

Ladda ner free Applikationen Färg efter nummer från Microsoft Store.

Målarbok för barn

En av de roligaste aktiviteterna för de minsta i huset är färgläggning. Denna applikation har en rolig bok för småbarn och förskolebarn som hjälper dem att färglägga sidor, lära sig alfabetet, siffror, former, djur, grönsaker, frukter, fordon och planeter. På så sätt kommer barn att lära sig och ha roligt på samma gång. Applikationen har totalt mer än 170 målarbilder som inte hjälper till att hålla våra barn sysselsatta i timmar medan de lär sig genom att leka.

Libro för colorear för niños

Programmet har ett stort antal färger som gör att vi kan färglägga varje del av ritningen. Den har också en penna och ett suddgummi, med möjlighet att ångra eller göra om alla åtgärder och radera alla färgområden.

Målarbok för barn är free och tillgänglig på Windows Store.

Utvecklare: Kids Play Learning Games

Färg efter siffror – Dino

Detta är en interaktiv målarbok skapad speciellt för barn som älskar att färglägga, utveckla sitt minne, uppmärksamhet, fantasi och logistiska färdigheter. Det är ett spel som passar både barn och de i förskoleåldern, eftersom de innehåller enkla och igenkännbara bilder som är lätta att färglägga. Barn kan välja om de vill färglägga geometriska former och piktogram, samt siffror.

Colorear por nummeros Dino

Barn i skolåldern kommer att njuta av det komplexa färgläget, med bilder uppdelade i ett stort antal element som gör det svårt att vid första anblicken avgöra vad du ritar. Äldre barn har mer komplexa aktiviteter genom att lägga till additions- och subtraktionsuppgifter, som de måste lösa genom att välja rätt svar för att kunna färglägga bilden.

Vi kan ladda ner applikationen Color by numbers – Dino från Windows Store.

Diamantkonst

Det är en idealisk applikation för att ha kul och koppla av genom att färglägga genom att följa siffrorna i bilderna så att diamanterna lyser när vi kompletterar dem. Tack vare detta kan vi skapa otroliga konstverk med en mängd olika bilder: diamanter, ädelstenar, blommor, bland annat. Och det är att utöver att vara ett underhållningsverktyg, kommer Diamond Art också att hjälpa oss att skapa fantastiska verk av pixelkonst.

Diamantkonst

Vi kan skapa konstverk med diamanter som kan förändras på olika sätt såsom stenar, blommor, juveler eller till och med knappar som vi kan placera efter deras motsvarande antal. Allt detta medan du lyssnar på musik för en mer avkopplande upplevelse. Dessutom har den en videohandledning som inte hjälper dig att veta hur vi ska färga varje diamant.

Vi kan ladda ner Diamond Art från Microsoft Store

Utvecklare: Next Tech Labs


0 Shares