Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

MagicAdz recension, prissättning, Free Test & Kupong

Notera: Vid vår senaste uppdatering upptäckte vi att MagicAdz har stängts av och kommer inte längre att vara tillgänglig för användning. Du kan fortfarande njuta av inlägget eller kolla in våra senaste publikationer här.

Inget företag skulle överleva utan reklam. För att inte tala om, reklam kan också vara dyrt.

Det som är bra är att du kan annonsera på en social medieplattform som Facebook med så lite som $5. Dina konkurrenter med stora budgetar kan dock ha bättre omvandlingsfrekvenser än du.

Tack och lov kan du med ett spioneringsverktyg för sociala annonser spionera på dina konkurrenters annonskampanjer på sociala medier.

Även om det finns flera verktyg för spionage på sociala medier där ute, har MagicAdz kommit under vår radar.

Därför kommer jag i det här inlägget att granska MagicAdz, hur det fungerar, dess prissättning, free testversion, tillgänglig kupong, och i slutändan kommer jag att visa dig om det verkligen har magi.

För att komma igång kommer jag att svara på den magiska frågan – vad är MagicAdz?

Vad är MagicAdz?

Med enkla ord, MagicAdz är ett kraftfullt spioneringsverktyg för sociala annonser som gör att du kan spåra dina konkurrenters annonser på Facebook.

Den har en omfattande databas med annonser från över 50 länder. Faktum är att MagicAdz skannar Facebook dagligen efter nya annonser som läggs till i dess databas.

Å andra sidan är det ganska lätt att navigera på MagicAdz-plattformen på grund av dess intuitiva användargränssnitt. Några av dess populära användare inkluderar toppmarknadsföringsplattformar som Mobidea, Media500, TrafficON, etc.

Intressant nog innehåller MagicAdz flera sökfilter. Därför kan du söka efter annonser baserat på engagemangsstatistik, sökord, erbjudanden, land osv.

Det låter dig också ladda ner dina konkurrenters annonsers målsidor och ändra dem baserat på dina önskemål.

För att inte nämna, MagicAdz integreras sömlöst med e-handelsplattformar som WooCommerce, Shopify, Magento, Prestashop, BigCommerce, etc.

På så sätt kan du hitta annonser från dina konkurrenter som använder samma e-handelsplattform som du.

Till skillnad från andra verktyg för spionage för sociala annonser, innehåller MagicAdz robusta funktioner för digitala marknadsförare, e-handelshandlare, affiliate-marknader och affiliate-nätverksägare.

Med MagicAdz kan du spionera på dina konkurrenters sociala annonser i realtid utan krångel.

Nu kommer jag att visa dig hur du kommer igång med MagicAdz.

Hur man kommer igång

För att komma igång med MagicAdz måste du först bestämma din föredragna prisplan. Även om MagicAdz har en free provperiod kommer du att behöva ange dina betalningsuppgifter (PayPal) innan du kan få åtkomst.

Efter det kan du slutföra din registrering inom bara 30 sekunder och få tillgång till din MagicAdz-instrumentpanel. På din instrumentpanel kommer du att få två alternativ – annonser och erbjudanden.

Därför, om du är en digital marknadsförare eller e-handelshandlare, kan du välja menyn Annonser. Men om du är en affiliate-marknadsförare eller affiliate-nätverksägare kan du välja menyn Erbjudanden.

Som nämnts tidigare har MagicAdz funktioner för digitala marknadsförare, e-handelshandlare, affiliate-marknader och affiliate-nätverksägare.

Även om det är snabbt och enkelt att komma igång med Magic Adz, är det mest intressanta de tillgängliga funktionerna. Vi tittar på det härnäst i denna MagicAdz-recension.

Marknadsförares funktioner

Digitala byråer eller marknadsförare som hanterar annonskampanjer för sina kunder kan dra nytta av dessa MagicAdz-funktioner.

Ads Explorer

MagicAdz har ett funktionellt annonsutforskarverktyg som är skräddarsytt för digitala marknadsförare. Det kan hjälpa dig att upptäcka både gamla och nya annonser i din nisch. På så sätt kan du utforska och lära av dem.

Som jag sa tidigare har MagicAdz en bred databas med miljontals annonser. Som ett resultat, när du öppnar Ads-instrumentpanelen för första gången, kommer endast ett fåtal visade annonser att vara relevanta för din företagsnisch.

För att inte tala om, det är en tidskrävande process att bläddra igenom annonserna för att hitta relevanta annonser för din nisch.

Lyckligtvis finns det på vänster sida av instrumentpanelen en flik med sökalternativ och filter som du kan använda för att upptäcka relevanta nischannonser.

Sökordssökning för annonser

MagicAdz har en sökruta på den vänstra fliken, som gör att du kan söka efter annonser genom att ange ett målsökord. En annan fördel här är att du kan identifiera andra målsökord som används av dina konkurrenter i deras annonskampanjer.

Verktyget ger inte bara resultat på annonser som innehåller din sökfråga, det levererar också resultat från målsidor som avslöjar sökorden och Facebook-annonser med kommentarer som nämner sökordet.

Dessutom låter dess sökordsforskningsverktyg dig söka efter nyckelord som används på målsidor och nyckelord som används av publiken i kommentarer.

Tack och lov är MagicAdz ett relativt snabbt spioneringsverktyg för sociala annonser, så sökordsforskningsresultat levereras inom några sekunder.

Annonsfiltrering

Annonsfiltrering är en annan funktion som låter dig sortera MagicAdz-databasen bekvämt för att upptäcka nischrelaterade annonser. Filtreringsalternativen på den vänstra fliken är det primära sättet att sortera MagicAdz-databasen.

Det finns flera alternativ för annonsfiltrering. Du kan filtrera annonser efter mest kommenterade, mest gillade eller mest delade. Du kan också filtrera och visa annonser inom ett visst tidsintervall och välja önskad annonstyp.

Dessutom stöder MagicAdz demografisk filtrering som låter dig filtrera annonser efter deras målgrupps land, kön, lägsta eller högsta ålder och språk.

Information

MagicAdz kan ge dig omfattande information för alla annonser i sin databas. Annonsinformationen som tillhandahålls av MagicAdz inkluderar annonsens målsida, inläggs-URL, sida/profil-URL, först sett och senast sett.

Övrig information består av antalet dagar i drift, antalet gånger annonsen har setts och antalet kommentarer, delningar och gilla-markeringar.

Annonsinformationen sträcker sig till demografi eftersom den ger information om publikens könsandel, ålder och plats. Verktyget kommer också att lista omdirigerade sökvägar, om några.

Därför kan du få insikter om varje annonss resultat och statistik. För att få information om en annons klickar du bara på “Läs mer” nedanför den så öppnas en ny sida.

E-handelsfunktioner

E-handelsbutiker visar annonser på Facebook dagligen, mer än andra branscher. Tack och lov har MagicAdz några spännande funktioner för e-handelshandlare.

1-Klicka på Filtrering

Bland miljontals annonser i MagicAdz-databasen finns e-handelsannonser från flera plattformar inklusive Shopify, WooCommerce, Magento, BigCommerce, PrestaShop, Salesforce, etc.

Som ett intelligent spioneringsverktyg för sociala annonser kan MagicAdz separera e-handelsannonser på Facebook via e-handelsplattform från deras målsidor och länkar.

Om du driver en butik på någon av dessa plattformar, välj helt enkelt e-handelsplattformen bland alternativen och sortera.

Detta ger dig en lista över flera Facebook-annonser som används av andra som använder samma e-handelsplattform som du. För att begränsa till en specifik nisch kan du ställa in en målmarknad (land) eller bläddra igenom med hjälp av nyckelord.

Trendanalysator

MagicAdz innehåller ett Trend Analyzer-verktyg som håller dig uppdaterad om de senaste reklamtrenderna inom din nisch. Faktum är att du kan analysera varje e-handelsannons i deras databas.

När du analyserar e-handelsannonser liknar resultatet att analysera vanliga varumärkesannonser. Som nämnts tidigare sträcker det sig också till demografi, och ger information om publikens kön, ålder och plats.

Produktsökare

En annan spännande MagicAdz-funktion är dess produktsökverktyg. Från sökresultaten kan du identifiera de bästsäljande produkterna i din nisch.

Oftast marknadsförs dessa bästsäljande produkter av affiliate-marknadsförare. Därför måste du byta från instrumentpanelen för annonser till instrumentpanelen för erbjudanden för att få tillgång till den här funktionen.

Sortera helt enkelt de visade affiliate-annonserna efter din föredragna e-handelsplattform och land. Sedan kommer du att få en lista med produktannonser, så att du kan identifiera de bästa säljarna baserat på deras annonskonverteringsfrekvens.

Affiliate-funktioner

För affiliate-marknadsförare har MagicAdz fyra specifika funktioner de kan använda, som inkluderar:

Erbjud Discovery

För att vara en framgångsrik affiliatemarknadsförare är det bäst att du arbetar med högbetalda affiliatenätverk och erbjudanden. Detta är vad MagicAdz kan hjälpa dig att göra.

Precis som du har tillgång till miljontals varumärkesannonser från Annonssektionen, finns det miljontals Facebook Affiliate-annonser i Erbjudanden.

Dessa annonser körs oftast av enskilda affiliate-marknadsförare och du kan identifiera öppna affiliateerbjudanden från de senaste annonserna.

Du kan upptäcka affiliateerbjudanden i annonser, kommentarer och målsidor genom att helt enkelt söka. Affiliate-annonser kan också upptäckas genom att söka i HTML-skripten på målsidor och genom omdirigeringsväg.

När du bläddrar igenom de tillgängliga erbjudandena kan du bokmärka alla intressanta erbjudanden för senare användning.

Filtrering av affiliate

När det gäller att upptäcka perfekta affiliateerbjudanden, låter MagicAdz dig filtrera affiliateannonser med hjälp av typ eller vertikaler. Faktum är att mer än 22 vertikaler visas.

Några av de utvalda vertikalerna inkluderar hälsa, försäkring, investeringar, självförbättring, lån, muskler, hudvård, kreditkortsolar, lotterier, manlig förbättring, spel, resor, CBS, Bizop, krypto, dejting, diet, e-handel, spel, etc. .

Därför kan affiliate-marknadsförare upptäcka cloaked, misstänkt cloaks och uncloaked affiliate-annonser.

Nedladdning av målsida

Till skillnad från andra spionverktyg för sociala annonser, låter MagicAdz dig hitta målsidor för affiliateannonser. Dessutom kan du ladda ner målsidor också.

Vanligtvis placerar konkurrenter säkerhetsblock för att hindra andra från att spionera eller skrapa deras målsidor, men med MagicAdz kan du kringgå sådana säkerhetsblock.

Ändå kan du ladda ner vilken intressant målsida som helst och spara den som en mall för senare användning i dina annonskampanjer.

För att säkerställa att du inte kopierar dina konkurrenters målsidor exakt, erbjuder MagicAdz breda alternativ som gör att du enkelt kan ändra sidvisningen.

Information

Precis som varumärkesannonser levererar MagicAdz djupgående information om alla affiliateerbjudanden i databasen.

Verktyget avslöjar affiliatenätverket, målsidans URL, språk, datum för första och senast sett, antal dagar i drift, antal visningar, antal delningar, gilla-markeringar och kommentarer. För målsidor får du även statistikdata, annonsadress, annonssida osv.

Det finns ett alternativ att visa alla annonser från en sida. Genom att klicka på den kan du identifiera alla annonser på Facebook som länkar till en viss målsida. Därför kan du upptäcka olika annonser som körs av en annonsör.

Funktioner för affiliate-nätverk

Som en affiliate-nätverksägare kan MagicAdz hjälpa dig att arbeta med marknadsförare och följa upp aktuella händelser inom din nisch.

Affiliate AdSpying

Som ett spioneringsverktyg för sociala annonser är MagicAdz idealiskt för att spionera på affiliate-marknadsförare som marknadsför produkter eller tjänster via Facebook.

Dessutom kan du söka i hela MagicAdz-databasen för att identifiera annonserna som körs av dina affiliates och hur de annonserar.

Affiliate Finder

Här är en unik funktion för nya affiliate-nätverksägare. Eftersom nya affiliatenätverksägare kan ha svårt att få affiliatemarknadsförare att marknadsföra sina tjänster. I ett sådant fall erbjuder MagicAdz en lösning.

Från MagicAdz-databasen kan du hitta utgivare och annonsörer som du kan arbeta med. Genom att använda den tillhandahållna informationen om de senaste affiliateerbjudandena kan du identifiera de bästa marknadsförarna.

Marknadsanalysator

Med MagicAdz kan du köra en marknadsanalys av din nisch och identifiera dina konkurrenter.

Tack och lov kan MagicAdz beräkna en marknadsandel som ger dig insikt i dina konkurrenters marknadskontrollandel. Sådana insikter är avgörande för beslutsfattande.

MagicAdz ThirdParty-integrationer

Som ett enkelt Facebook-annonsspioneringsverktyg finns det inte många tredjepartsintegrationer att förvänta sig från MagicAdz. I grund och botten integreras MagicAdz med Facebook för att underlätta spionage av sociala annonser.

Dessutom integreras den också med e-handelsplattformar som Shopify, Magento, BigCommerce, WooCommerce, Vtex, Prestashop samt Salesforce.

Kundresurser och support

För att få hjälp när du använder MagicAdz-verktyget är det bästa alternativet LiveChat.

LiveChat är den enda utvalda supportkanalen som når MagicAdz-teamet.

Det finns ingen telefon-, e-post- eller kontaktformulärsupport, vilket är en betydande nackdel. På samma sätt är LiveChat-stödet inte så snabbt eftersom svar kan ta upp till 3 timmar.

Under tiden har MagicAdz ett utbildningscenter med guideartiklar om hur du använder plattformen. Lärcentret är dock inte särskilt tillförlitligt, med bara tre avsnitt och fem artiklar.

För resurser har MagicAdz en blogg, en FAQ-sektion och några instruktionsvideor.

MagicAdz prissättning har fyra planer.

 • Grundläggande plan – $99 per månad för månadsbetalning, eller $89 per månad för årlig betalning
 • Pro Plan – $199 per månad för månadsbetalning, eller $179 per månad för årlig betalning
 • Premiumplan – $299 per månad för månadsbetalning, eller $269 per månad för årlig betalning
 • Företagsplan – Anpassad prissättning, från $749 per månad

Notera: MagicAdz prisplaner är flexibla, så du bör kolla deras officiella hemsida för aktuell prissättning.

MagicAdz Free Rättegång

Nya användare på MagicAdz presenteras med en free rättegång. Med MagicAdz Free Prova, du kan testa hur plattformen fungerar innan du gör ett betalningsåtagande.

Detta free rättegången varar i bara en dag, och det är risk-free; men du omdirigeras till PayPals inloggningssida.

MagicAdz kupongkod

Med MagicAdz-kuponger får du flera procentuella rabatter på prenumerationer. Här är några fungerande MagicAdz-kupongkoder:

 • AW15 – 15 % livstidsrabatt
 • BLOGG FÖRKORT – 50 USD livstidsrabatt

Är MagicAdz lagligt?

Med enkla ord är MagicAdz ett legitimt verktyg. Som ett värdefullt verktyg för social annonsintelligens är det känt inom det digitala marknadsföringsområdet, jämfört med verktyg som AdSector, AdSpy, etc.

Om du tvivlar på plattformens legitimitet kan du få tillgång till dess funktioner via MagicAdz free rättegång för att bekräfta.

MagicAdz För- och nackdelar

Fördelar

 • Nybörjarvänligt verktyg
 • Flexibla användningsfall
 • Expansiv annonsdatabas
 • Kraftfullt sök- och filterverktyg

Nackdelar

 • Dyra prissättningsplaner, men värt besväret
 • 1 dag free rättegång

Bästa MagicAdz-alternativen

Sanningen att säga är MagicAdz ganska dyrt. Dessutom underlättar det bara Facebook-annonsspionering för tillfället.

Tja, i denna recensionssektion för MagicAdz kommer jag att lista ut de bästa verktygen för spionage för sociala annonser du kan använda som ett MagicAdz-alternativ.

1. AdSpy

AdSpy är ett spionprogram för sociala annonser. Det tar ett steg över MagicAdz med stöd för Facebook och Instagram då MagicAdz är begränsat till Facebook.

Noterbart är att AdSpy har ett snabbt gränssnitt och levererar resultat mycket snabbt än några av dess alternativ.

AdSpy-plattformen har en av de största sökbara databaserna med Instagram- och Facebook-annonser globalt.

Det finns cirka 100 miljoner annonser i databasen från över 200 länder och nära 15 miljoner annonsörer. Programvaran fungerar också för affiliate spionage också.

Du kan söka på AdSpy med nyckelord och tydliga filter. Du kan också söka bland kommentarer från publiken. Med AdSpy får du den korrekta demografiska annonspubliken, inklusive deras ålder, kön, plats, enhet osv.

AdSpy prissättning

AdSpy har bara en prisplan, som kostar $149 per månad, för tillgång till alla dess annonsinformationsfunktioner.

Det är relativt mycket billigare än MagicAdz stora toppprisplaner. Om du letar efter en free verktyg med extra flexibilitet är BigSpy ett bra alternativ att överväga.

AdSpy – Få $50 RABATT & en GRATIS provperiod

Upptäck konkurrenternas annonser du vill se. Största sökbara Facebook- och Instagram-databas. Oöverträffad sökfunktion med mera.

Särskild: Få $50 RABATT på Adspy & en GRATIS provperiod ==>

AdSpy - Få $50 RABATT & en GRATIS provperiodAdSpy - Få $50 RABATT & en GRATIS provperiod

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

2. Social Ad Scout

Social Ad Scout låter dig även scouta annonser på Instagram. Den har en databas med miljontals sociala annonser i över 21 länder.

Social Ad Scout har detaljerade sökfilter eftersom du kan söka med text, webbadresser, omdirigeringar, annonstyp, plats, etc. En detaljerad informationsuppdelning kan fås från varje annons i databasen och du kan interagera med liveannonser.

Verktyget fungerar också för att identifiera annonsmålsidor. Du kan ladda ner dessa sidor, inklusive alla bilder, videor, skript eller stilmallar.

Social AdScout Prissättning

Social AdScout låter dig betala månadsvis, halvårsvis eller årligen.

 • Månadsplan – $147 per månad
 • Halvårsplan – $127 per månad (debiteras var sjätte månad)
 • Årlig plan – 97 USD (debiteras varje år)

Att välja Social AdScout halvårs- och årsplaner är idealiska för att spara pengar. Du kan spara $120 respektive $600.

Social Ad Scout – Få 20 % RABATT

Spionera nu på sociala annonser för att optimera din strategi för sociala annonser. Spåra miljontals sociala annonser från 21 länder. Få funktioner som detaljerade sökfilter, interaktiv annonsinteraktion, målsidesinformation och mer.

Social Ad Scout - Få 20 % RABATTSocial Ad Scout - Få 20 % RABATT

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

3. PowerAdSpy

Precis som MagicAdz är PowerAdSpy ett annonsintelligens- och spionverktyg som huvudsakligen fokuserar på Facebook. Men PowerAdSpy stöder även annonsspionering på Google, YouTube, Instagram och inhemska nätverk.

Med PowerAdSpy kan du spionera, kopiera och implementera andra fungerande annonsstrategier. Verktyget låter dig avslöja reklamdata, inklusive publikens ålder, plats, sökord och nischkonkurrenter.

Dessutom kan du snabbt sortera igenom tidigare och aktiva annonskampanjer och även upptäcka deras målsidor.

Prissättning för PowerAdSpy

PowerAdSpy har flera prisplaner, inklusive:

 • Free Planen – $0 per månad
 • Grundplan – $49 per månad
 • Standardplan – $99 per månad
 • Premiumplan – $149 per månad
 • Platinum Plan – $249 per månad
 • Titanium Plan – $299 per månad
 • Palladium Plan – $349 per månad

Med sitt breda utbud av prissättningsalternativ erbjuder PowerAdSpy mer prisflexibilitet än AdSpy och MagicAdz.

PowerAdSpy - Spåra lönsamma annonser på FacebookPowerAdSpy - Spåra lönsamma annonser på Facebook

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Runda upp

För att sammanfatta allt är MagicAdz ett magiskt spioneringsverktyg för sociala annonser som låter dig identifiera och implementera de bästa sociala medieannonserna för dina digitala marknadsföringsstrategier.

Med denna recension av MagicAdz bör du veta vad du kan förvänta dig innan du registrerar dig. Dessutom har vi tittat på MagicAdz funktioner, priser, free testversion, kupong och alternativ.

Efter att ha gått igenom den här recensionen, om du antar att MagicAdz inte är rätt för dig, kan du välja något av MagicAdz-alternativen jag räknade upp.