Lypertek lanserar uppgraderade PurePlay Z3 2.0 äkta trådar

Lypertek har snabbt blivit ett av våra favoritbudgetar för trådlösa märken, och de har nyligen meddelat en uppgradering av den prisbelönta PurePlay Z3.

PurePlay Z3 (tidigare TEVI) fick ett femstjärnigt betyg från oss redan 2019 och version 2.0 verkar mindre som en ompackning och potentiellt en helt annan upplevelse på grund av en ny funktion – en app.

PurePlay Z3 2.0 (£ 99 / $ 99 / € 99) är kompatibel med den nya PureControl-appen som ska vara live när du läser detta. Appen för med sig möjligheten att anpassa ljudet med 7-band EQ samt det nya LDX-ljudläget som är skräddarsytt för PurePlay Z3 2.0. Med läget aktiverat hävdar Lypertek att öronsnäckorna kan erbjuda en ljudbild med extra djup, ökad definition och “större känsla av rymd”.

Andra funktioner som finns tillgängliga i appen inkluderar en ‘Hitta min’ öronsnäckare, Hear Through-läge, anpassning av de inbyggda knapparna och, naturligtvis, möjligheten att uppdatera öronsnäckornas firmware för att få framtida uppdateringar.

Förvänta dig att den “vanliga” ljudupplevelsen förblir samma högkvalitativa ansträngning som tidigare, ett par öronproppar som vi beskrev i vår recension som producerade en “säker prestanda över alla musikgenrer”.

Bluetooth-anslutning har uppdaterats till den senaste standarden i version 5.2, med PurePlay Z3 2.0 som också väljer den senaste Qualcomm QCC3040-chipset, med ljudkvalitet som toppar på aptX-kompatibilitet.

De tidigare öronsnäckorna stödde magnetisk laddning, men det har nu förstärkts till full trådlös laddning. Hörsnäckan kommer också i en vit version tillsammans med det svarta alternativet, och dike det rosa elfenbenalternativet.

Annars förblir specifikationslistan ungefär densamma: samma IPX7 vattentäta betyg, 70 timmars batteritid, snabb laddningsstöd och röstassistentkompatibilitet – och allt till samma låga pris på £ 99 / $ 99 / € 99.

Och du kan få tag på PurePlay Z3 2.0 just nu, eftersom de finns att köpa på Amazon UK och från hifiheadphones-webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button