Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Luna Ring samlar upp till 70 data från din kropp

Med växande oro för personligt välbefinnande förlitar sig individer i allt högre grad på olika enheter för att övervaka sin hälsa och sina aktiviteter. Medan mobiltelefoner har utvecklats för att samla in sofistikerad data, går trenden nu mot diskreta bärbara prylar som Luna Ring – en ny smart ring som kan spela in upp till 70 olika typer av data.

I denna era av hälsomedvetande erbjuder många företag enheter för att hjälpa användare att spåra deras fysiska tillstånd. Noise, i synnerhet, introducerar ett innovativt förslag – en anspråkslös ring designad för att samla in data från dagliga aktiviteter, vilket ger exakta insikter om ens livsstil. Detta enkla men kraftfulla tillbehör syftar till att erbjuda värdefull information om ens vardag och tillgodose behoven hos dem som söker en djupare förståelse för sitt välbefinnande.

luna-ring

Ett chassi förberett för allt

Utformningen och konstruktionen av alla enheter påverkas kraftigt av dess avsedda användning. Ett klassiskt exempel på detta ses i mobiltelefoner, där individuella preferenser leder till att vissa väljer traditionella modeller medan andra väljer robusta. Ett sådant val blir betydande, särskilt för dem som är benägna att tappa sina telefoner ofta eller råka ut för missöden som utsätter sina enheter för vattenskador.

Trenden sträcker sig även till wearables – innovativa prylar som erbjuder fler funktioner än sina konventionella motsvarigheter. Den smarta ringkategorin är inget undantag, vilket framgår av Noises senaste skapelse, Luna Ring.

månring 2

Luna-ringen är tillverkad av slitstark 3-gradig titan och har exceptionell livslängd. Dess beröringskänsliga yta är prydd med ett tunt lager av glas, vilket ökar komforten och gör den nästan omärklig när den bärs. Med en imponerande batteritid på sju dagar behöver användare inte oroa sig för frekvent laddning, och när laddning krävs kan det utföras på bara en timme. Dessutom säkerställer ringens vattentäta design att den förblir funktionell och pålitlig även under vatten och klarar djup på upp till 50 meter. Denna kombination av hållbarhet och bekvämlighet gör Luna Ring till en sömlös och långvarig följeslagare för vardagliga aktiviteter.

Upp till 70 funktioner för att samla in mätvärden

Noise är stolta över funktionerna hos sin smarta ring, som kanske inte har en traditionell skärm för visuell framstegsspårning men prisas för sina exakta mätvärden. Företaget betonar sin noggrannhet när det gäller att leverera viktiga hälsodata till användarna. Ringens sensorer är genomtänkt designade för att vara kompatibla med alla hudtyper, vilket säkerställer en inkluderande och sömlös upplevelse för varje användare.

månring

En av nyckelfunktionerna i den smarta ringen är dess datainsamlingssystem och avancerade algoritm, som arbetar tillsammans för att ge mycket exakta mätningar. Med en 3-axlig accelerometer, smarta sensorer i linje med fingret och en PPG-sensor, fångar ringen effektivt ett brett utbud av hälsomått. Från puls och sömnmönster till kroppstemperatur och syrenivåer ger ringen omfattande insikter i olika aspekter av ditt välbefinnande.

Även om den kanske inte visar framsteg på en skärm, levererar den smarta ringen dessa värdefulla hälsomått till din mobila enhet genom aviseringar. Detta uppmuntrar användare att ta sin hälsa på större allvar och hålla sig informerad om sitt fysiska tillstånd, vilket gör Noise smart ring till ett oumbärligt verktyg för personlig välbefinnandespårning.

Pris och tillgänglighet

Luna Ring har kompatibilitet med alla smartphones som kör Android 6 eller iOS 14 och nyare versioner. När det gäller pris och releasedatum har företaget ännu inte bekräftat detaljerna på sin webbplats, vilket lämnar oss ivrigt väntar på det officiella tillkännagivandet för att veta mer.