Lucasfilm anställer youtuber-skaparen av The Mandalorian’s Deepfake

0 Shares

Ett mycket förbättringsresultat

Luke Skywalker - Mandalorianen

Scenen fick håret att klara av alla Star Wars-fans, men när de väl granskat kapitlet kallt och med kriterier, var många överens om att digitaliseringsarbetet kunde förbättras. De få sekunderna då Luke dök upp framför kameran verkade artificiell och inte särskilt väl synkroniserad, så en expert youtuber i djupfakes bestämde sig för att ladda upp sin egen version till YouTube för att dela med sig av världen hur digitaliseringen av Skywalkers ansikte måste ha varit på ditt gottfinnande. Och han lyckades.

Nätverken fylldes med mycket positiva kommentarer om användarens arbete, där den allmänna uppfattningen var överens om att det var otroligt att någon hemifrån kunde ha gjort ett mer polerat och perfekt jobb än ett helt Lucasfilm-team.

Det är sant att de här tiderna inte riktigt vet vad som ligger bakom en fantastisk produktion som The Mandalorian (vem säger att detta CGI-arbete inte av misstag hamnade i en oerhörd händer av en fattig pojke som bråttom?), Men det var förolämpande att YouTube-videon hade ett mycket högre resultat än originalet. Så vad som måste hända har hänt.

Anställd av Lucasfilms

Genom att utnyttja publiceringen av en av hans senaste deepfake-videor där han placerar Robert Pattinson i Batman-filmerna spelade av Christian Bale, skrev Shamook en kommentar och meddelade sin nykomling till ILM / Lucasfilm.

Som många av er redan vet, gick jag med i ILM / Lucasfilm för några månader sedan och jag har inte haft tid att arbeta med något nytt innehåll för YouTube. Nu när jag har anpassat mig till mitt arbete bör uppladdningarna börja öka igen. De kommer fortfarande att vara långsamma men förhoppningsvis inte fördelade på flera månader. Njut av!

Tydligen har han fått en position som Senior Artist i Facial Capture, och studion själv har bekräftat sin rekrytering till IndieWire-tidningen.

Talang finns överallt

Detta är ytterligare ett exempel på att många användares talang dyker upp dagligen på internet. Plattformar som YouTube fungerar som en språngbräda för att driva fram många arbeten, och även om det ibland behövs lycka till den virala beröringen, visar dessa exempel att om du har talang kan du få en livstids möjlighet när du minst förväntar dig det.

0 Shares