Lucasfilm anstĂ€ller youtuber-skaparen av The Mandalorian’s Deepfake

0 Shares

Ett mycket förbÀttringsresultat

Luke Skywalker - Mandalorianen

Scenen fick hÄret att klara av alla Star Wars-fans, men nÀr de vÀl granskat kapitlet kallt och med kriterier, var mÄnga överens om att digitaliseringsarbetet kunde förbÀttras. De fÄ sekunderna dÄ Luke dök upp framför kameran verkade artificiell och inte sÀrskilt vÀl synkroniserad, sÄ en expert youtuber i djupfakes bestÀmde sig för att ladda upp sin egen version till YouTube för att dela med sig av vÀrlden hur digitaliseringen av Skywalkers ansikte mÄste ha varit pÄ ditt gottfinnande. Och han lyckades.

NÀtverken fylldes med mycket positiva kommentarer om anvÀndarens arbete, dÀr den allmÀnna uppfattningen var överens om att det var otroligt att nÄgon hemifrÄn kunde ha gjort ett mer polerat och perfekt jobb Àn ett helt Lucasfilm-team.

Det Àr sant att de hÀr tiderna inte riktigt vet vad som ligger bakom en fantastisk produktion som The Mandalorian (vem sÀger att detta CGI-arbete inte av misstag hamnade i en oerhörd hÀnder av en fattig pojke som brÄttom?), Men det var förolÀmpande att YouTube-videon hade ett mycket högre resultat Àn originalet. SÄ vad som mÄste hÀnda har hÀnt.

AnstÀlld av Lucasfilms

Genom att utnyttja publiceringen av en av hans senaste deepfake-videor dÀr han placerar Robert Pattinson i Batman-filmerna spelade av Christian Bale, skrev Shamook en kommentar och meddelade sin nykomling till ILM / Lucasfilm.

Som mÄnga av er redan vet, gick jag med i ILM / Lucasfilm för nÄgra mÄnader sedan och jag har inte haft tid att arbeta med nÄgot nytt innehÄll för YouTube. Nu nÀr jag har anpassat mig till mitt arbete bör uppladdningarna börja öka igen. De kommer fortfarande att vara lÄngsamma men förhoppningsvis inte fördelade pÄ flera mÄnader. Njut av!

Tydligen har han fÄtt en position som Senior Artist i Facial Capture, och studion sjÀlv har bekrÀftat sin rekrytering till IndieWire-tidningen.

Talang finns överallt

Detta Àr ytterligare ett exempel pÄ att mÄnga anvÀndares talang dyker upp dagligen pÄ internet. Plattformar som YouTube fungerar som en sprÄngbrÀda för att driva fram mÄnga arbeten, och Àven om det ibland behövs lycka till den virala beröringen, visar dessa exempel att om du har talang kan du fÄ en livstids möjlighet nÀr du minst förvÀntar dig det.

0 Shares