Lowe’s Memorial Day-försäljning 2021: se de bästa erbjudandena på apparater, möbler, smart tech och mer

Lowe’s Memorial Day-försäljning är officiellt här och du behöver inte ens vänta till måndag för att få dig några utmärkta rabatter på en rad apparater, utemöbler, grillar, verktyg och … ja, nästan vad som helst för huset egentligen !

Eftersom det bokstavligen finns tusentals erbjudanden i dagens Lowe’s Memorial Day-försäljning, trodde vi att vi skulle hjälpa våra läsare med en snabb sammanställning av de bästa hittills. Vi är alltid delaktiga i prylar och smarta hemprodukter här på TechRadar, men showens stjärnor är som förväntat de otaliga rabatter som finns på saker som apparater och grillar – skrymmande artiklar som är bra att köpa online tack vare gratis leveransalternativ.

I de flesta år lanserades Lowes Memorial Day-försäljning tidigt och har faktiskt pågått i några dagar nu, även om Memorial Day i sig faller på 31 maj. Det är faktiskt en bra sak att checka in tidigt eftersom det faktiskt finns ett antal erbjudanden som slutar före måndagen också i helgen.

Högst upp på sidan hittar du en snabb lista över höjdpunkter med relevanta länkar. Strax nedanför hittar du översikter över de olika kategorierna som säljs just nu – inklusive saker som upp till $ 500 av stora apparater och massor av bra rabatter på utemöbler. Och slutligen, nedanför det, har vi inkluderat ett par bästsäljande rekommenderade produkter från Lowes Memorial Day-försäljning.

Om du vill se vad andra återförsäljare redan erbjuder, gå vidare till vår huvudsakliga Memorial Day-försäljningssida. I synnerhet Home Depot och Best Buy har en del tidiga försäljningar att kolla in så definitivt inte missa dem.

 • Takfläktar: upp till 25% rabatt på utvalda takfläktar
 • Diskmaskiner: spara upp till $ 250 på Kitchenaid, Frigidaire, Bosche och mer
 • Golvvård: spara upp till 35% på dammsugare
 • Grillar: spara $ 50 på utvalda Weber-gasgasgrillar
 • Renovering: upp till 30% rabatt på utvalda verktyg
 • Hemsäkerhet: spara upp till $ 190 på Google Nest, Ring, Simplisafe
 • Stora apparater: spara upp till $ 500 på större apparater
 • Madrasser: spara upp till $ 500 på Serta, iComfort, Tuft & Needle
 • Mikrovågor: spara upp till $ 65 på Whirlpool, Samsung, Maytag och mer
 • Utomhusverktyg: upp till 20% rabatt på verktyg och utrustning utomhus
 • Utemöbler: upp till 20% rabatt på utvald uteplats och utomhusinredning
 • Områden: spara upp till $ 300 på Frigidaire, Whirlpool, GE och mer
 • Kylskåp: spara upp till $ 750 på LG, GE, Samsung och mer
 • Robotsugare: spara upp till $ 300 på LG, iRobot och Neato
 • Smarta termostater: spara upp till $ 50 på Google Nest, Ecobee, Honeywell
 • Tvättmaskiner och torktumlare: spara upp till $ 300 på Whirlpool, GE, Maytag

Lowe’s Memorial Day försäljningskategorier

Stora apparater: spara upp till $ 500 på större apparater
Inte bara kan du få stora besparingar på förhand på ett antal kylskåp, intervall, ugnar och liknande i Lowes Memorial Day-försäljning, men du kan också spara upp till $ 500 via rabatt när du köper över ett visst belopp. För att få hela beloppet måste du spendera mycket – 2499 $ faktiskt, men det finns också mindre buntbesparingar som erbjuds när du spenderar 1 499 $ respektive 1 999 $.

Utemöbler: upp till 20% rabatt på utvald uteplats och utomhusinredning
Försäljningen av Lowe’s Memorial Day har tagline ‘hoppa in sommarbesparingar’, så som du förväntar dig finns det massor av rabatter på utemöbler för närvarande. Det finns en hel del besparingar på enskilda föremål idag, men eftersom gratis leverans erbjuds på större uppsättningar är det ganska bra att haka på både rabatt och gratis hemleverans också.

Madrasser: spara upp till $ 200 på en rad toppmärken
Serta, Lucid, plus Tuft & Needle är bara några av de högkvalitativa madrassvarumärkena som du kan hitta rabatter på i veckans försäljning av Lowes Memorial Day. Den största rabatten vi hittills hittat sträcker sig upp till $ 200 och det finns också gratis leverans på de flesta artiklar. Se erbjudande

Smart hem: upp till 35% rabatt på utvalda objekt
Lowe’s Memorial Day-försäljning innehåller en av de bästa inventeringarna av smart home tech på hela webben enligt vår åsikt. Det är särskilt bra för Googles miljösystemsprodukter (som Google Nest) men du hittar också massor av Alexa-kompatibla enheter (som Ring Alarm). Om du letar efter ett billigt hemnav, kamerasystem, säkerhetslarm eller till och med en smart termostat, kolla definitivt vad som rabatteras idag.

Utomhusverktyg: upp till 20% rabatt på verktyg och utrustning utomhus
I Lowe’s Memorial Day-försäljning ingår inte bara stora besparingar på utemöbler – du kan också få bra rabatter på alla verktyg du någonsin behöver för gården. Gräsklippare är en speciell höjdpunkt men du hittar billiga alternativ för motorsågar, lövblåsare och nästan vad som helst du kan behöva för att ge trädgården en riktig gran! Se erbjudande

Renovering: upp till 30% rabatt på utvalda verktyg
Om det verktygsskåpet ser lite kalt ut kan du starta dina hem-DIY-projekt med valfritt antal Lowes rabatter på elverktyg. Allt från elektriska borrar till geringssågar säljs just nu från toppmärken som DeWalt, Craftsman och Bosche. Om du letar efter mindre föremål som handverktyg så hittar du också ett utbud av rabatter på dem. Se erbjudande

Takfläktar och belysning: upp till 25% rabatt på utvalda takfläktar
Hem börjar värma upp? Gå vidare till fans- och belysningsdelen av Lowes Memorial Day-försäljning för att se över tusen föremål som erbjuds. Det finns för många att lista här, men det är säkert att säga att du kommer att kunna hitta en takfläkt för alla rum här med några coola smarta tekniska alternativ också.

Försäljning av Lowes Memorial Day: toppval

Letar du efter något specifikt? Här är ett par bästsäljare som vi har valt ut som rekommendationer för dagens Lowes Memorial Day-försäljning.

Google Nest Cam IQ inomhus säkerhetskamera: 299 dollar 229,99 USD på Lowe’s
Spara $ 69 –
Det finns inget bättre sätt att hålla ett öga på ditt hem medan du är borta än Google Nest Cam IQ – en av de bästa hemskyddskamerorna på marknaden just nu. Med full ansiktsigenkänning, 1080p 24/7 videoinspelning och full Google Assistant-funktionalitet, det här är ett utmärkt val för alla smarta heminstallationer.

Säkerhetssats för ringlarm: $ 249,99 199,99 dollar hos Lowe’s
Spara $ 50 –
Här är en fantastisk allt-i-ett-lösning för att säkra hela ditt hem – Ring Alarm 8-delars säkerhetssats. Ringlarmsatsen är enkel att installera själv och med en mängd utmärkta smarta hemfunktioner kan du skicka meddelanden direkt till din telefon eller surfplatta via sofistikerad rörelseteknik. Visa erbjudande

DeWalt 20-volts sladdlös borrsats: 159 $ 99 $ på Lowe’s
Spara $ 60 –
Du får inte bara en högkvalitativ borr som håller i några år med detta DeWalt sladdlösa borrset, utan också en full bärväska, två batterier och en snabbladdare. Sammantaget är detta ett fynd med tanke på vad du får i ett paket här men kom ihåg – du måste köpa borrkronor separat. Visa erbjudande

Char-Broil Performance grill: 279 dollar 188 $ på Lowe’s
Spara $ 91 –
Här är ett bra prissänk på en grill från ett välkänt varumärke i Lowes Memorial Day-försäljning. Den här är en perfekt storlek för de flesta familjegårdar och den är också porslinsbelagd för utmärkt värmebeständighet och rostbeständighet. Om den gamla grillen ser lite sämre ut för slitage är det här ett bra alternativ – och en bra sak att köpa online tack vare de många leveransalternativen.

Ego Power + sladdlös elektrisk gräsklippare: 549 $ 499 $ på Lowe’s
Spara $ 50 – Ett annat fantastiskt föremål att köpa online tack vare flexibla leveransalternativ är gräsklippare – ganska skrymmande föremål som tack och lov kan levereras direkt till din dörr. Här är en Ego Power sladdlös gräsklippare som för närvarande är en av de bästsäljande artiklarna i Lowes Memorial Day-försäljning. Med ett kraftfullt batteri som kan använda en hel timmes användning på en enda laddning och till och med självgående, är det här ett bra alternativ om du vill göra klippning av den trädgården till en riktig vind.

Bissel ProHeat 2X dammsugare: 279 dollar $ 249,99 på Lowe’s
Spara $ 30 –
Bissel ProHeat 2X är en av Lowes bästsäljande dammsugare och just nu kan du få en snygg liten prissänkning tack vare Memorial Day-försäljningen. Med en sofistikerad 2-i-1-åtgärd för att ta bort husdjurshår, fläckar och till och med lukt från mattor är Bissel ProHeat 2X ett dyrt – men värt – tillskott till alla hem. Visa erbjudande

Craftsman V20 trådlöst stickvakuum: 199 $ 149 $ på Lowe’s
Spara $ 50 –
Alternativt, om du behöver något lite lättare, här är ett annat bra alternativ från försäljningen av Lowes Memorial Day. Denna Craftsman V20 är lätt, men har fortfarande anti-trassel-teknik, kraftfull sugning och en hel timmes körning per batteriladdning. Visa erbjudande

Neato Robotics D7 robotvakuum: $ 599,99 449,99 USD på Lowe’s
Spara $ 150 –
Eller klipp ut människorna helt och skaffa dig en kraftfull robotdammsugare i Lowes Memorial Day-försäljning. Med exakt ‘LaserSmart’ vägledning, kartläggning och regelbundna programuppdateringar är denna Neato D7 lite dyr, men definitivt värt det om du vill ha en kraftfull rengöringsteknik i ditt hem.

Lowe’s Memorial Day Sales: bästa tips

Samla ihop apparater för stora besparingar

Lowes Memorial Day-försäljning har rabatter på enskilda apparater på förhand, men de största besparingarna är reserverade för när du spenderar över 2499 $. Det är mycket, men om du samlar ihop några apparater för en fullständig ombyggnad kan du inte bara spara upp till $ 500, men du kan också med största sannolikhet säkra gratis leverans och installation också.

Finansiering och bonusbesparingar via Lowes Advantage Card

Registrering för Lowes Advantage-kort kan ge dig tillgång till ytterligare 5% rabatt på alla artiklar och ett 6-månaders finansieringsalternativ för alla inköp över 299 $. Medan en annan båge att hoppa igenom är detta en fantastisk liten bonus att ha om du är en lojal Lowes kund som vill spara några dollar eller göra det stora köpet lite lättare på plånboken.

Mer Memorial Day försäljning att kolla in idag

 • Amazon: Memorial Day erbjudanden om utemöbler, grillar och mer
 • Allswell: spara 20% på alla madrasser vid Memorial Day-försäljningen
 • Björnmadrass: 25% rabatt på hela sidan + 250 $ gratis presentuppsättning
 • Bästa köp: spara upp till $ 500 på större apparater
 • Casper: Memorial Day-försäljning – upp till 15% rabatt på hela webbplatsen
 • Cocoon by Sealy: tidig försäljning av minnesdagen, spara 35% rabatt + gratis kuddar och lakan
 • DreamCloud: 200 $ rabatt på madrasser + 399 $ i gratis tillbehör
 • Emma: upp till 35% rabatt på alla madrassstorlekar
 • Spöksäng: blixtförsäljning – 30% rabatt på madrasser + två lyxiga kuddar
 • Hemdepå: spara på verktyg, apparater, utomhusartiklar och mer
 • På tomgång: 50% rabatt på alla skummadrasser
 • Layla: Memorial Day madrassförsäljning – 150 $ rabatt + gratis kudde och tillbehör
 • Lowe’s: Memorial Day-erbjudanden om utemöbler, vitvaror, verktyg och mer
 • Madrassfirma: upp till 50% rabatt på bästsäljande madrassmärken
 • Nektar: spara $ 400 på madrasser + få $ 399 gratis gåvor
 • Överlager: Memorial Day Blowout – 70% rabatt + gratis frakt
 • Lila: Memorial Day-försäljning: upp till $ 400 rabatt på madrass + bunt
 • Saatva: 200 $ rabatt på lyxmadrasser när du spenderar 1 000 $
 • Samsung: spara upp till 30% rabatt på större apparater
 • Sealy: upp till $ 400 rabatt på madrasser vid Memorial Day-försäljningsevenemanget
 • Tempur-Pedic: spara upp till $ 500 på justerbara set
 • Tuft & nål: spara upp till 20% rabatt på hela webbplatsen
 • Walmart: erbjudanden på uteplats & trädgård, madrasser, teknik och mer

Relaterade Artiklar

Back to top button