Lösningen på problemen med Google Discover för att ladda nyheter

0 Shares

Problem med Google Discover för att ladda nyheter

En av Android-telefonernas enklaste men samtidigt praktiska funktioner är Google Dissolve, det där flödet som är integrerat i många smartphones och som låter oss läsa nyheter snabbt och enkelt efter vår smak och våra intressen. Men den problem med Google Discover dyka upp igen i alla dess former och tvingar oss att försöka hitta en lösning för att fortsätta njuta av det.

Det är ett problem som vi själva har fått lida, men också många andra människor som via Twitter och olika forum som Reddit har uttryckt sin oro över denna situation. Om du är en av dem som drabbats av problemet uppmanar vi dig att vara uppmärksam på alla instruktioner som vi kommer att ge för att få nyhetsflödet att fungera som det ska igen.

Nyheter laddas inte i Google Discover

Situationen som alla berörda förklarar är att mobilen inte tillåter dem att ladda nyheterna när de väl är valda, hur mycket vi än försöker komma åt den, gå tillbaka och försök igen, det finns fall där detta inte är möjligt. Under tiden om vi kommer åt webbläsaren och letar efter samma nyheter om vi kan se det utan problem, så ligger problemet i Google Discover.

google upptäck

Till skillnad från andra tider, Googles flödesproblem verkar inte bero på en dålig uppdatering, smartphones eller personaliseringslager i synnerhet, utan påverkar alla i lika delar. En situation som har gjort att många redan har valt att rapportera detta Android-problem till tillverkarna för att hitta en lösning.

Steg att följa för att fixa det

För att inte behöva vänta på att Google eller varumärkena ska hitta lösningen har vi hittat ett sätt att fixa Google Discover under en lång tid, även om problemet kan återkomma efter flera veckor och vi måste upprepa samma steg. Det första du ska göra är att gå till Inställningar> Applikationer och klicka på Google. Här kommer vi att behöva radera cacheminnet och data i lagringen, vilket inte kommer att påverka filerna på mobilen alls.

problema google upptäcka

Sedan är det vi kommer att göra att gå in i Google-appen på smartphonen och trycka i det övre hörnet på vår ikon, bland alternativen som visas väljer vi “Använd utan något konto” och startar om mobilen. När vi är klara upprepar vi processen med att välja vårt Google-konto igen och problemet kommer att lösas. Om det här problemet återkommer som mer än troligt med tiden, kan felet ha att göra med cachen som genereras med appen, så stegen måste upprepas.

0 Shares