Lösning: Min Samsung Galaxy J2 Prime tar mörka foton och mörka videor

0 Shares

Även om det är sant att Samsung Galaxy J2 Prime är en av de mest sålda terminalerna från det koreanska företaget under de senaste månaderna, betyder det inte att det är en enhet med den bästa kameran i hela panoramat av företaget, medan naturligtvis dess bakre sensor inte är dålig heller, är allt sagt.

Intressant nog visar många användare som har köpt en Samsung Galaxy J2 Prime att deras enheter tar konstigt mörka bilder i många fall.

I själva verket behöver du bara skumma de sociala nätverken lite till köra snabbt att Samsung Galaxy J2 Prime tar mörka bilder under många omständigheter.

Det är faktiskt inga problem med fabriken, då J2 Prime är en bra telefon som fungerar perfekt för sitt pris. Dessutom måste du ta hänsyn till att i tekniska termer måste vi säga Samsung Galaxy J2 Prime Har en huvudkamera på 8 MP, medan den sekundära eller den främre når 5 MP.

Även om du normalt sett inte ska ha problem med att öppna kameran på din mobiltelefon kan de uppstå, i så fall är det första du behöver göra att åtgärda problemet innan du går vidare med nästa steg så att de inte kommer ut. göra dina foton och videor mörkare.

Tja, det ser ut så främsta nackdelarna med Samsung Galaxy J2 Prime-kameran uppstår speciellt när användare vill ta bilder eller när de tänker använda dessa sensorer för att använda dem på några stora sociala nätverk som WhatsApp, Snapchat, Facebook, Messenger och andra.

Vill de ta bilder för dessa appar eller ringa videosamtal på WhatsApp, Facebook, Skype och andra verkar det som att Samsung Galaxy J2 Prime erbjuder dem mycket dåliga ljusförhållanden.

Min Samsung J2 Prime har kameraproblem, vad kan jag göra åt det?

Okej när vi pratar om dessa olägenhetervi måste säga att mer än ett problem med själva kameran, tenderar vi alltid att tro att felen kommer från andra sidan.

Av denna anledning rekommenderar vi alltid att du kontrollerar din programvara för att se om det finns en uppdaterad version av kameraappen på din Samsung Galaxy J2 Prime eller vilken applikation som helst självklart använda kameran.

Ytterligare råd vi alltid ger våra läsare är när de går till dela bilder eller foton på sociala nätverkta dem först med en Samsung-kameraapp som har alternativ för att skärpa dem.

Om det du letar efter nu är att ladda upp dina redigerade bilder med de bästa filtren, kan du ladda ner appen för Android facie för att hjälpa dig skapa vackra ärmar du gillar skryta om sociala nätverk.

Har du lyckats fixa problemet med att ta mörka bilder på Samsung Galaxy J2 Prime med detta steg för steg?

Samsungs mobiltelefonmodeller har ca enkla problem Justering Vanligtvis är det största problemet med Samsung J2 Prime mörka eller suddiga bilder.

Detta är också fallet för videor som många användare har klagat på med Samsung J2 Prime att det inte är en bra mobiltelefonmodell eftersom den har dålig kamerakvalitet låt oss sedan ta reda på varför samsung j2 prime tar mörka foton och filmer.

Min Samsung J2 Prime-kamera tar mörka foton och filmer

Att samsung j2 prime tar mörka bilder och filmer är inget normalt i denna modell, eftersom Samsung J2 Prime har två specifikationer bland sina specifikationer. kameror av mycket bra kvalitet.

I den huvudsakliga hittar vi en 8 MP kameramodell, medan i den andra eller främre 5 megapixlar vilket inte är särskilt litet men med tanke på det de flesta av användarna Har problem med den främre kameran när det kommer till att ta en selfie eller selfie, de blir mörka eller suddiga.

Videosamtal är mörka på min Samsung J2 Prime

Det är lite konstigt eftersom vi redan vet det Samsung J2 prime tar mörka bilder, men om vi tar hänsyn till att bilderna är av bra kvalitet med Samsung-kameran, d.v.s. de kommer inte ut pixlade,

Men vad händer när vi vill skicka ett foto taget från WhatsApp-kameran, Snapchat, Facebook, Messenger eller någon annan social nätverksapplikation, dessa visas dålig kvalitet på bilder vilket också händer med video- eller videosamtal från WhatsApp, Snapchat, Facebook, Facebook Lite, Skype och andra sociala nätverk.

Min Samsung J2 Prime har kameraproblem, vad är den bästa lösningen?

När vi pratar om Samsung J2-enheten bör du först och främst veta att det finns vissa skillnader mellan Samsung J2 och Samsung J2 Prime, så stegen nedan kan vara något annorlunda, så ta hänsyn till det. innan du tar dem.

Detta kan vara mer än ett problem med Samsung J2 Primes kamera som tar mörka foton eller videor, vi tror att det är mer än bara ett problem. problem med kamerainställningarnaför oss är det ett mjukvaru- eller kompatibilitetsproblem för om kameraappen är äkta från Samsung J2 Prime borde den fungera bra.

Vad som inte skulle påverka dess användning i installerade applikationer, det mest rekommenderade och praktiska i det här fallet skulle vara att uppgradera vår Samsung J2 Primes operativsystem för att uppnå lösa detta problem så snart som möjligt då det är väldigt obekvämt att kvaliteten är väldigt dålig då med Samsung-kameran blir bilderna mycket skarpare och bättre kvalitet.

I sådana fall rekommenderar vi att när du tar ett foto eller en selfie tar du det direkt från mobilappen tills det här problemet är löst, detta är det enda sättet att få bättre kvalitet på bilder och resolutionen hittills.

0 Shares