Lösning: “Facebook-applikationen stannar vid start och kommer inte att laddas eller öppnas” pĂ„ min mobiltelefon

0 Shares

Facebook Àr en av de de största sociala nÀtverken i vÀrlden och utan tvekan en av de bÀsta vi kan hitta idag. Enligt berÀkningar som utfördes tidigare i Är 2021, uppskattas det att plattformen för nÀrvarande har cirka 2,7 miljarder aktiva anvÀndare, vilket gör den till ett av de mest populÀra sociala nÀtverken idag tillsammans med Tik Tok, Instagram och Twitter.

Men det Àr viktigt att komma ihÄg att allt detta fantastiska vÀsen om detta sociala nÀtverk har en förklaring. Facebook har nÀstan tvÄ decennier sedan lanseringen, under Ären har denna plattform kunnat anpassa sig till tiden genom att implementera nya och intressanta tjÀnster, verktyg, alternativ, funktioner och andra fantastiska funktioner som har haft en positiv inverkan pÄ anvÀndarna.

Det Àr ett erkÀnt och vÀlkÀnt socialt nÀtverk finns pÄ de allra flesta plattformar, webblÀsare och operativsystem, sÄ med total sÀkerhet kan man sÀga att denna applikation finns pÄ marknaden pÄ ett helt generellt sÀtt. NÄgra av systemen vi kan fÄ Facebook pÄ Àr Windows, MAC OS, Linux, iOS, Android, Firefox OS och mÄnga fler.

Det Àr dÀrför Facebook Àr det finns pÄ mobila enheter och alla typer av terminaler, men av nÄgon anledning, vid olika tillfÀllen, har flera anvÀndare rapporterat krascher nÀr de startar Facebook-sessioner pÄ sina telefoner. Bland de vanligaste felen sÀgs det att appen stannar tidigt och aldrig laddas.

Sedan ger vi en kort recension om de möjliga orsakerna till att Facebook kanske inte laddar dig pÄ din mobila enhet och hur vi kan lösa det, sÄ stanna hos oss och ta reda pÄ all data, information och detaljer relaterade till detta irriterande och irriterande besvÀr.

Varför stannar Facebook-appen i början och inte laddas eller öppnas pÄ min mobiltelefon?

En av huvudorsakerna till att detta fel kan uppstÄ Àr pÄ grund av kvaliteten pÄ vÄr mobila enhet. Som ni vet Àr terminaler uppdelade efter deras kvalitet och pris i high-end, mid-range och low-end. Detta fel intrÀffar vÀldigt ofta pÄ en smartphone frÄn en nedre hylla Av olika anledningar. Kanske beror det första pÄ det lÄga RAM-minnet som dessa mobiltelefoner har.

Du kan ocksÄ visa detta fel eftersom ditt interna minne Àr fullt, dÀrför Àr det möjligt att du pÄ grund av detta inte kommer att kunna gÄ in pÄ Facebook igen eller Ätminstone kommer det att köras vÀldigt lÄngsamt eftersom nödvÀndig data inte genereras för att kunna anvÀnda den smidigt.

Å andra sidan, om du har en bra mobil enhet, Ă€r en annan möjlig orsak till detta problem att du inte Ă€r det bra internetsignal dĂ€rför kan Facebook inte ladda helt. En annan förklaring Ă€r att det Ă€r möjligt att appsystemet har kraschat och dĂ€rför kommer vi inte att kunna komma in, det har hĂ€nt flera gĂ„nger redan.

Om Facebook-appen stannar vid start och inte laddas, hur kan jag fixa det?

Om du har en billig mobil enhet Det Àr bÀst att ta bort den nuvarande Facebook-appen eftersom den kan krÀva för mycket frÄn terminalen. NÀr det Àr gjort rekommenderar vi att du anvÀnder Facebook Lite. Det Àr en applikation som Àr designad speciellt för denna typ av smartphone, som inte stöder huvudapplikationen för detta sociala nÀtverk.

Facebook Lite Àr mycket mindre tung och den tar inte upp lika mycket RAM som sin andra version för avancerade och billiga telefoner. Du kan enkelt ladda ner och installera den frÄn Play Store för Android eller App Store för iOS. Du kan ocksÄ söka efter det i en alternativ eller tredjepartsbutik.

Å andra sidan, om du har en bra telefon men en svag internetsignal Ă€r det bĂ€st att hitta ett annat stĂ€lle att ansluta pĂ„ eftersom den hĂ€r appen krĂ€ver en bra anslutning. Slutligen, om det Ă€r ett fall frĂ„n plattformen vi kan bara vĂ€nta.

0 Shares