Logitechs nya Bolt USB -dongel ökar säkerheten, tillförlitligheten och stabiliteten för trådlösa kringutrustning

0 Shares

Slutsats: Logitech gör mer för kunder som använder sina olika trådlösa kringutrustning i hektiska arbetsmiljöer med introduktionen av Logi Bolt USB -mottagare. Överbelastade arbetsytor har inte varit ett stort problem under de senaste 18 månaderna med pandemin och allt, men med många företag som redan har fått tillbaka anställda till kontoret blir det mer en realistisk oro.

Bolt är utformad för att ersätta vanliga Logitech-mottagare och dongelfria anslutningar. Den härdade mottagaren använder Bluetooth Low Energy Security Mode 1, Level 4, vilket innebär att all inkommande och utgående trafik använder autentiserade anslutningar med kryptering. Detta säkerhetsläge är också kompatibelt med Federal Information Processing Standards (FIPS), tillade Logitech.

Logi Bolt -mottagaren sägs dessutom ge en starkare och mer tillförlitlig anslutning i överbelastade trådlösa miljöer. Enligt Logitech ger den en droppfri anslutning upp till 33 fot bort, med upp till åtta gånger lägre genomsnittlig latens jämfört med vanligen utplacerade trådlösa protokoll i “bullriga” företagsinställningar.

Tillbehörstillverkaren noterade vidare den universella kompatibiliteten hos Logi Bolt. De fungerar med de flesta operativsystem och plattformar, bland annat Windows, macOS, Linux, iOS, Android och Chrome OS.

Pasi Pajumäki, IT -specialist på Wolt Enterprises där Logi Bolt har använts, sa att tekniken verkar upprätta en anslutning snabbare, vilket gör att byte mellan ett skrivbord och ett konferensrum blir smidigare och mer användarvänligt.

Logi Bolt USB -mottagare är listad för $ 14,99 över på Logitechs sida med en “kommer snart” -beteckning. Inget ord ännu när Logitech planerar att starta faktiska leveranser.

0 Shares