Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Logitech Master MX 3: Ett måste-ha-tillbehör för MacBook-användare

Som innehållsskapare i Apples ekosystem har jag haft möjlighet att testa olika produkter och tillbehör som är designade för att förbättra Apples upplevelse. I den här artikeln vill jag dela med mig av min tvååriga erfarenhet av Logitech Master MX 3-musen och varför jag tror att den är ett viktigt tillbehör för MacBook-ägare.

Rabatterbjudande: Logitech Master MX 3-musen kostar vanligtvis 135 €, men för närvarande kan du köpa den med 27 % rabatt på Amazon, vilket sänker priset till 98 €.

logitech mx master

Logitech Master MX 3 med rabatt

Utgångspriset för denna mus är €135, så vi pratar inte om en väldigt billig mus. Men tack vare Amazons 27 % rabatt kan du köpa den nu för 98 €.

Min personliga åsikt:

Min resa med Logitech Master MX 3-musen började för två år sedan när jag letade efter ett alternativ till min MacBooks styrplatta. Som innehållsskapare är komfort och effektivitet i att skriva avgörande. Jag upptäckte den här trådlösa musen, och jag har varit förtjust i den sedan dess.

Den första funktionen som vann mig över är dess avancerade och mångsidiga anslutning. Den här musen kan sömlöst ansluta till upp till tre olika enheter, vilket gör den perfekt för att enkelt växla mellan min MacBook och andra Apple-enheter. Medan Universal Control har förenklat denna process, är musen fortfarande en mångsidig följeslagare.

Navigeringskomfort är av största vikt för MacBook-användare, och Logitech Master MX 3 utmärker sig i detta avseende. Dess ergonomiska design passar min hand perfekt, vilket gör att jag kan använda den under längre perioder utan obehag – och tro mig, jag tillbringar långa timmar med att arbeta på min MacBook. Dessutom har den här musen anpassningsbara knappar, vilket förbättrar redigeringsupplevelsen när jag arbetar med videoprojekt i Final Cut Pro. Jag kan snabbt komma åt specifika funktioner, vilket gör redigeringsprocessen smidigare och effektivare.

Logitech MX Master 3

Kompatibilitet och användning med olika applikationer:

Logitech Master MX 3 är designad för att sömlöst integreras med Apples programvara, vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen:

  1. macOS och operativsystem: Musen stöder fullt ut macOS, vilket gör att beröringsgester och systemspecifika funktioner kan användas effektivt.
  2. Final Cut Pro: För videoredigerare erbjuder denna mus enastående användbarhet. Anpassningsbara knappar kan tilldelas genvägar för specifika funktioner, vilket avsevärt påskyndar videoredigeringsarbetsflöden.
  3. Adobe Creative Cloud: Även om den är designad för Mac, är den här musen också kompatibel med Adobe Creative Cloud-program som Photoshop och Illustrator. Anpassningsbara knappar effektiviserar bildredigering och grafisk design.
  4. Internetsurfning: Anpassningsbara knappar förbättrar webbupplevelsen. Funktioner som att gå bakåt eller framåt i webbläsarhistoriken kan tilldelas knappar, vilket gör navigeringen mer effektiv.Logitech MX Master 3

Batteri-liv:

Över två års användning har Logitech Master MX 3 visat en anmärkningsvärd batteritid. En enda laddning kan hålla i flera månader, vilket säkerställer att du kan arbeta utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Om den råkar ta slut under en arbetsdag kommer en snabb laddning via USB-C att få den igång igen. Denna snabbladdningsfunktion är otroligt bekväm.

Slutsats:

Om du är på marknaden efter en ny mus till din Mac rekommenderar jag helhjärtat att du överväger Logitech Master MX 3. Dess mångsidighet, kompatibilitet, anpassningsbara knappar och enastående batteritid gör den till ett ovärderligt tillbehör för MacBook-användare. Kolla in det själv och se de imponerande användarrecensioner på Amazon.