Logitech G435 | Betrodda recensioner

Logitech G435 trådlöst spelheadset är ett utmärkt val för dem som tycker att ett gaming-headset i standardstorlek är lite för stort för dem. Den erbjuder utmärkt ljudkvalitet för både PC- och PlayStation -spelare; Men utan stöd för Xbox och inget ljuduttag kan detta headset inte göra allt.

Introduktion

Logitech G435 är ett av företagets mindre trådlösa spelheadset och är ett billigare alternativ till G733 -headsetet.

Det är ganska kompakt, även om Logitech har specificerat att detta är ett headset för personer med mindre huvuden. Alla som är småhåriga som jag kommer att uppskatta detta, eftersom jag kan säga att det här lätt är det bäst passande headsetet jag någonsin har använt.

Det var enkelt att ansluta G435 till både min dator och PS4: sätt bara in USB-A-dongeln i ditt system. Det finns också Bluetooth -anslutning ombord, så att jag kan ansluta till min iPhone X och använda det som ett avslappnat musikheadset också.

Jag har spenderat två veckor på att spela, lyssna på musik och titta på tv med det här headsetet. Här är mina tankar.

Design

  • Finns i tre färgalternativ
  • Enkel design

Logitech G435 har en nästan barnslig design – att ta ut den ur lådan tog mig direkt tillbaka till de headset jag hade som barn. Blå- och hallonfärgerna i granskningsenheten är ganska djärva och en tillbakablick till gamla barn -tv -program.

Titta förbi de ljusa färgerna, och G435: s design är ganska barebones; det finns ingen Lightsync-teknik som funktioner i G733, och det saknar det delade plasthuvudet som syns i Logitech Color Collection, särskilt G355-headsetet.

Logitech G435 hörlurar

På baksidan av den vänstra öronkåpan hittar du en strömknapp, volymknappar, en tyst mikrofonknapp och USB-C-laddningsporten. Knapparna är höjda och enkla att använda; Jag är ett fan av den rena och minimalistiska känslan.

Som jag sa tidigare är Logitech G435 ganska liten. Det passar mig bra, men det kan vara en kamp för alla med ett större huvud, eftersom det justerbara huvudbandet bara rör sig upp en tum eller två. Möjligen ner till dess storlek och vikt, men det här headsetet känns skört, nästan leksakliknande. Jag är rädd att jag av misstag skulle kunna bryta pannbandet eftersom det är så tunt, så jag har varit lite mer försiktig med att ta på och ta av det.

Logitech G435 jämfört med Logitech G733Storleksskillnad mellan G435 och G733.

Men positivt, den lätta konstruktionen av G435 gjorde den till ett nöje att bära under längre perioder. Det ansträngde aldrig min nacke eller pressade mina örhängen eller glasögon i mitt huvud under användning. Kommer på bara 165g, alla som letar efter ett lätt headset bör verkligen överväga G435.

Funktioner

  • Intern mikrofon
  • Inga avancerade funktioner som ANC
  • Inget stöd för G Hub

Logitech G435 ansluts via en USB-A-port eller Bluetooth, men saknar ett ljuduttag. Eftersom varje modern smartphone har Bluetooth, borde det inte vara ett problem för användning med mobilen, men bristen på trådbunden användning utesluter tyvärr med en Nintendo Switch (bärbart läge) och Xbox.

Detta headset innehåller inte några snygga funktioner som ANC, och det finns inget sätt att ändra ljudet med stödjeprogram som stöds. För prispunkten är detta inte en stor fråga; plus, ljudet var så klart som jag förväntade mig från ett Logitech -headset.

Logitech G435 sett ovanifrån

Den integrerade mikrofonen kan stängas av via knappen på baksidan och att använda den över Zoom- och Discord -samtal fungerade alltid bra.

Batteritiden på G435 var förmodligen min största klämma. Det klarade ungefär 17 timmar innan det krävdes en laddning. Detta är inte en deal-breaker, men det finns gott om headset som kan hålla mycket längre, även med avancerade funktioner påslagna. Razer Opus X ANC -headsetet till exempel varade i hela fyra dagar.

Ljudkvalitet och mikrofon

  • Bra ljudkvalitet
  • Tydlig mikrofoninspelning
  • Det går inte att växla ljudinställningar

Ljudkvaliteten på G435 var imponerande, särskilt med tanke på dess storlek och övergripande pris. Det ger bra tonbalans och är ett bra headset för att lyssna på musik. Jag tyckte det var superimponerande att lyfta fram instrumental i olika spår.

Att spela The Binding of Isaac på PC visade också på headsetets djup. Den fantastiska ljudkvaliteten höll ljudeffekterna och musiken distinkt och fick inte ljudet att viras rörigt.

Att spela på PS4 var dock något mindre imponerande. Om inte ett headset är tillverkat för en specifik konsol har jag funnit att kvaliteten kommer att sjunka något när man flyttar från datorn. Ljudet i Sonic Colors var fortfarande skarpt och klart, med särskilt imponerande dynamik under de högre delarna av spelet.

Headsetets pannband

Jag tycker att det här är ett bra spelheadset för någon vars budget är begränsad. Ljudkvaliteten är fantastisk och distinkt, och Bluetooth -funktionerna innebar att jag kunde byta ut den för spel när jag ville lyssna på musik på tåget.

Jag upptäckte dock att jag inte kunde flytta långt från min huvudenhet när jag använde G435 -headsetet, trots det trådlösa räckvidden på 10 m. Ljudet skulle nästan omedelbart stängas av om jag lämnade rummet där min dator var.

När jag tittade på den integrerade mikrofonen fångade den mitt tal tydligt och jag hade aldrig klagomål över Zoom eller Discord.

Senaste erbjudanden

Hur vi testar

Vi använder varje headset vi testar i minst en vecka. Under den tiden kommer vi att kontrollera det för att vara enkelt att använda och sätta igenom det genom att använda det i en mängd olika spel, samt spela musik för att få den fulla upplevelsen.

Vi kontrollerar också varje headset mjukvara (om tillämpligt) för att se hur enkelt det är att anpassa och konfigurera.

Används som huvudspelheadset i minst en vecka.

Använd med flera spel för att testa ljud.

Testa också ljudet med musikuppspelning.

Fullständiga specifikationer

Rekommenderat pris för Storbritannien

Rekommenderat pris för USA

EU RRP

CA RRP

AUD RRP

Tillverkare

IP -betyg

Batteritimmar

Storlek (mått)

Vikt

Utgivningsdatum

Första granskade datumet

Förare

Anslutningar

Färger

Frekvensomfång

Hörlurstyp

Känslighet

Röstassistent

Logitech G435

£ 79,99

$ 79,99

Inte tillgänglig

Inte tillgänglig

Inte tillgänglig

Logitech

Inte avslöjat

17 -2

163 x 170 x 71 MM

165 G

2021

24/08/2021

40 mm

USB-A och Bluetooth

Svart och neongul, blå och hallon, och Off-White och Lilac

20 20 20 – Hz

Över-örat

82,1 dB

Ej tillgängligt

Relaterade Artiklar

Back to top button