Logitech G335, trådbundna spelhörlurar och slående färger

0 Shares

Lägg till mynta i dina spel

Logitech G335 menta

Om det är en färg som är särskilt slående i denna nya kollektion så är det mintfärgsmodellen. Det är en ganska slående version som omedelbart kommer att dra till sig uppmärksamhet, och den kommer också med lanseringen av den nya G305 Ljushastighet mus med samma färg, så att du kan få ett mycket slående matchande set.

Nya Logitech G335

Hörlurarna har ett vändbart elastiskt band som håller enheten på ditt huvud och gör att du även kan anpassa dess färg lite. Även den svarta modellen har en touch av färg med det elastiska bandet i blå och lila finish. De är utan tvekan ganska coola färgkombinationer som den yngre och tv-spelsälskande allmänheten kommer att gilla mycket.

Dessa remmar kommer att vara utbytbara och tillverkaren kommer att erbjuda en kollektion av åtta olika färger som kan köpas separat till ett pris av 10,50 euro per enhet.

På specifikationsnivå har dessa hörlurar en totalvikt på 240 gram, vilket gör dem till ganska lätta modeller om vi tar hänsyn till att de är typ pannband. Stilen strävar efter att erbjuda en design som liknar den berömda G733, även om avsikten denna gång är att hitta ett billigare pris med hänsyn till specifikationerna.

Även om vi inte har data om drivrutinernas diameter, har dessa modeller officiell Discord-certifiering för att garantera att de erbjuder en mycket bra kvalitet på ljud och kommunikation. Leta i alla fall inte efter en stor visning av fördelar utöver korrekt drift, eftersom dessa modeller fungerar med en 3,5 mm kabel, så de är inte trådlösa.

När kan de köpas?

I avsaknad av att kunna testa dem, presenterar den här nya modellen ett mycket intressant följebrev, speciellt för den där touchen av differentiering som gör att den kan ge de färger som den är tillgänglig i (svart, mint och vit). Med ett pris på 69,99 euro kommer dessa nya G355 i butik nästa juli, medan den nya G305 Lightspeed-musen kommer med sin nya mintfärgade färg, även den i juli, för 59,99 euro.

0 Shares