Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Logitech Combo Touch Keyboard: det bästa alternativet till Magic Keyboard

Tangentbordet och styrplattan som din iPad Pro behöver

Logitech Combo Touch-tangentbord

Med stöd för iPadOS-tangentbord och -mus lanserade Apple själva ett nytt tangentbordsfodral som inkluderade en liten styrplatta som multiplicerade produktiviteten hos dess flaggskeppsplatta. Dessutom, tillsammans med ett magnetiskt fästsystem och en USB C-port som undvek att uppta själva enheten när den laddades, förbättrade de användarupplevelsen ytterligare.

Det var dock en produkt med ett mycket högt pris för vad som verkligen behövdes av användare som satsade på iPad som en enhet för innehållsskapande eller direkt som huvudenhet i sin vardag och ersättare för den traditionella bärbara datorn.

Av denna anledning, sedan Logitech introducerade sitt Combo Touch Keyboard, trodde många av oss att en sådan version för iPad Pro borde vara nästa sak som företaget lanserade. Och så har det blivit, de har tagit längre tid än vi hade velat, men äntligen finns det Logitech Combo Touch-tangentbord för iPad Pro.

Det här tangentbordet behåller samma uppfattning om det som finns för iPad-modeller som inte tillhör Pro-familjen. Det vill säga inga magnetsystem utan ett klassiskt hölje som även ger extra skydd till enhetens kanter.

Utöver det, detta fodral innehåller ett tangentbord med en pekplatta att dra nytta av stödet från musen och styrplattan som förändrar användarupplevelsen så mycket. Och slutligen, för att kunna placera den bekvämt på vilken yta som helst, en vikbar flik.

Med allt detta och kvalitetsmaterial som tål tidens gång mycket väl, är det nya Logitech tangentbordsfodralet med styrplatta för iPad Pro det perfekta alternativet för alla användare som har den nya iPad Pro.

Priset på detta nya tillbehör, som för närvarande bara finns på USA:s webbplats, kommer att ligga på en växelkurs på ca. 235 euro för dess version för 5-generations 12,9 tum iPad Pro och om 200 euro för versionen av 11 ″ att denna gång om den är kompatibel med 1:a, 2:a och 3:e generationen.

Logitech Combo Touch Keyboard vs Magic Keyboard

Du undrar säkert varför den nya Logitech Combo Touch verkar mer intressant för oss än Magic Keyboard och de bästa tangentborden för iPad. Och det trots att Apples har magnetsystemet, den extra USB C-porten och ett betydligt mer gediget öppningssystem från första början. Tja, dessa är skälen, även om det sista beslutet logiskt sett är upp till dig:

  • Logitechs tangentbordsskydd är billigare och det är alltid viktigt för många. Det kostar nästan hälften
  • Tangentbordet kan tas bort och du har ett lock med en flik som gör att det kan placeras i olika positioner, vilket resulterar i ett mycket mer mångsidigt set
  • Logitechs tangentbordsknappar känns väldigt lika Apples och bättre än företagets första Apple Smart Keyboard (ingen pekplatta)
  • Extra skydd för enhetens kanter

De enda två aspekterna som vi kan kritisera är att den inte erbjuder en extra USB C-port och att den för 12,9-tumsversionen a priori bara är kompatibel med den nya 5:e generationens modell vars dimensioner skiljer sig något från de tidigare. Dessa går från 5,9 mm i tjocklek till 6,4 mm.

Vad sägs om? Om du är en iPad Pro-användare, vilken modell skulle du välja?